Η μαθήτρια που παρέλασε με μαντήλα και τίμησε την Μπουμπουλίνα

parelasi mantila Μια μαθήτρια αναστάτωσε το στιλιστικό ύφος της φετινής μαθητικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, φορώντας την παραδοσιακή μουσουλμανική μαντήλα.

Με μακριά φούστα και μαντήλα, η μαθήτρια έκλεψε την παράσταση από τις μαθήτριες με τα μίνι και τα δωδεκάποντα, αποδεικνύοντας πως ένα κορίτσι μπορεί να κερδίσει την προσοχή όλων, χωρίς να είναι ντυμένη σαν ξέκωλο.

mpoumpoulinaΠαράλληλα, η μαθήτρια με τη μαντήλα τίμησε την Μπουμπουλίνα, αφού όσο περίεργο και να φαίνεται στους σημερινούς Έλληνες, οι αγωνίστριες του 1821 δεν ντύνονταν σαν βίζιτες.

Επίσης, η μαθήτρια τίμησε τους μουσουλμάνους που πολέμησαν κατά των Τούρκων στην Επανάσταση του 1821 αλλά αυτό δεν κάνει να το λέμε στα χάπατα για να μην χαλάσει η ελληνοχριστιανική σούπα και το μεγαλείο της φυλής.

Η μαθήτρια με την μαντήλα έχει προκαλέσει τον φθόνο των κοριτσιών που πήραν μέρος στην παρέλαση ντυμένες σαν την Μπάρμπι -σαν πoυτάνες δηλαδή-, οι οποίες είδαν τους φωτογράφους και τα ΜΜΕ να αδιαφορούν για τα καυτά τους μίνι και να ασχολούνται με μανία με την μουσουλμάνα μαθήτρια με την μαντήλα.

Ήδη, πολλές μαθήτριες σκέφτονται τι να φορέσουν στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αφού τα μίνι, τα τακούνια και τα ανοιχτά πουκάμισα -για να φαίνονται οι βύζοι- έχουν κουράσει πια τον κόσμο που ζητάει κάτι καινούργιο.

Κάποιες μαθήτριες σκέφτονται να παρελάσουν με δερμάτινα εφαρμοστά ρούχα και να κρατούν μαστίγιο, ενώ κάποιες άλλες σκέφτονται να παρελάσουν γυμνές με μικρές ελληνικές σημαίες στα επίμαχα σημεία.

Δεν είναι και λίγες οι μαθήτριες που σκέφτονται να ντυθούν σέξι καλόγριες, για να μην πάει χαμένη και η στολή που είχαν αγοράσει για τις Απόκριες.

Επειδή μου αρέσουν τα καθαρά λόγια, θα τοποθετηθώ ευθέως στο τι πρέπει να φοράνε οι μαθήτριες στις παρελάσεις:

Οι μαθήτριες πρέπει να φορούν μπλε σχολικές ποδιές.

Κι από κάτω τίποτα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.