Πρόσφυγες έκαψαν τη σημαία του Ολυμπιακού!

stupidΣάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα μας, μετά την αποκάλυψη πως πρόσφυγες έκαψαν σημαία του Ολυμπιακού στον Πειραιά.

Το κάψιμο της σημαίας του Ολυμπιακού μέσα στον Πειραιά, αποδεικνύει πως οι πρόσφυγες δεν σέβονται τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού και έχουν σκοπό να καταστρέψουν την χώρα μας.

Σε ένα άλλο περιστατικό, ο τζιχαντιστής παρουσιαστής του αραβόφωνου δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, αποκεφάλισε σε ζωντανή μετάδοση τον Έλληνα ηχολήπτη επειδή φορούσε σταυρουδάκι στο λαιμό.

Στο Κιλκίς, πρόσφυγες απήγαγαν 72 Ελληνίδες παρθένες και δυο βουνά πιλάφι, για να φέρουν τον Παράδεισο στη γη.

Στην Καβάλα, πρόσφυγες -αφού έκαψαν τριάντα εκκλησίες μαζί με τα καμπαναριά- έκαψαν ζωντανούς και 70 χριστιανούς που έπαιζαν αμέριμνοι τάβλι στο καφενείο.

Στην Κοζάνη, πρόσφυγες έφαγαν ζωντανά 35 σκυλάκια και μια ανυπεράσπιστη αρκούδα.

Στην Αθήνα, στην διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, πρόσφυγες κρατούσαν σημαίες της Τουρκίας, έψελναν τον τουρκικό εθνικό ύμνο και πετούσαν κουράδες στους λοκατζήδες μας.

Σε άλλες ειδήσεις της ημέρας, Βρετανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πως ένα κομμάτι των σημερινών Ελλήνων έχει πολύ μικρό εγκέφαλο και πιστεύει ό,τι μαλακία ακούσει ή διαβάσει αλλά, παράλληλα, απορεί γιατί η Ελλάδα χρεοκόπησε.

Έλα ντε, γιατί άραγε;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.