Σοκάρει η θετική αναφορά στην Ελλάδα στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους

isisΙδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει σε όλη την Ευρώπη πως, στην ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους για την ανάληψη της ευθύνης για τα χτυπήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις, υπάρχει θετική αναφορά στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Στην ανακοίνωσή του, το Ισλαμικό Κράτος αναφέρει πως χτυπάει σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, για να κάνει τους Έλληνες μετανάστες να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

“Ξέρουμε πως περισσότεροι από 600 χιλιάδες Έλληνες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την όμορφη πατρίδα τους εξαιτίας της χρεοκοπίας και να μεταναστεύσουν σε θλιβερές ευρωπαϊκές χώρες, οπότε αποφασίσαμε να βάλουμε βόμβες στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ώστε να επιστρέψουν οι Έλληνες στην Ελλάδα” αναφέρει το ISIS στην ανακοίνωσή του.

Στο κείμενο αναφέρεται ακόμα πως το ISIS δεν θα βάλει βόμβες σε γειτονιές που μένουν οι Έλληνες, ενώ γίνεται αναφορά και στην κλασική κωλοφαρδία των Ελλήνων που περνάνε μέσα από τις σφαίρες και βγαίνουν αλώβητοι, κρατώντας μάλιστα στο χέρι τον πρώτο αριθμό του λαχείου.

Το ISIS τονίζει πως οι Βρυξέλλες δεν ήταν στους αρχικούς στόχους του αλλά έγινε στόχος επειδή εκεί αποφάσισαν οι Ευρωπαίοι εταίροι να φορέσουν τρία Μνημόνια στους Έλληνες, ενώ απειλεί πως, αν αποφασίσουν να τους φορέσουν και τέταρτο Μνημόνιο, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο στο Βέλγιο.

Εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή του το Ισλαμικό Κράτος διευκρινίζει πως χτυπάει σε κεντρικά σημεία των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων -όπως το αεροδρόμιο και το μετρό-, επειδή θέλει να βοηθήσει στην αποκέντρωση.

“Θέλουμε να κάνουμε τους Ευρωπαίους να επιστρέψουν στη φύση και να ζήσουν σαν κανονικοί άνθρωποι μακριά από την αποξένωση και την μετάλλαξη που προκαλούν οι απρόσωπες μεγαλουπόλεις”, τονίζεται στην ανακοίνωση και προβάλλονται για πρώτη φορά οι οικολογικές ευαισθησίες του Ισλαμικού Κράτους, που μας ήταν άγνωστες μέχρι τώρα.

Στην φιλελληνική ανακοίνωση του Ισλαμικού Κράτους υπάρχει αναφορά και στον χαμό του Παντελή Παντελίδη -που είναι πολύ αγαπητός στους τζιχαντιστές-, ενώ υπάρχει και ένα σαφές υπονοούμενο για την σχέση της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το ISIS αφιερώνει στους Έλληνες το “Δεν ταιριάζετε σου λέω”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.