Οι πρόσφυγες βγάζουν τους Έλληνες από τα Μνημόνια

refugees syriaΚάποιοι ανόητοι νομίζουν πως η προσφυγική κρίση κάνει κακό στην οικονομία της Ελλάδας, ενώ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που φτάνουν στην Ελλάδα αφήνουν εκατομμύρια ευρώ, αφού δουλεύουν οι τοπικές οικονομίες στα νησιά και σε όλα τα άλλα μέρη από τα οποία περνούν· ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, καταστήματα με ρούχα δουλεύουν σαν τρελά.

Παράλληλα, όλα αυτά τα στελέχη των ΜΚΟ που έχουν κατακλύσει τη χώρα ξοδεύουν χρήματα αβέρτα.

Τώρα, Γαλλία και Γερμανία στέλνουν στην Ελλάδα 600 εμπειρογνώμονες, αστυνομικούς και άλλους ειδικούς, οι οποίοι θα τονώσουν ακόμα περισσότερο την οικονομία της χώρας μας.

Αυτοί οι 600 Γάλλοι και Γερμανοί θα πρέπει να κοιμηθούν και να φάνε, ενώ θα πίνουν όλη μέρα -γιατί θα κωλοβαράνε- και θα κάνουν τους ιδιοκτήτες μπαρ πλούσιους.

Κάποιοι από αυτούς θα φέρουν και τις γυναίκες τους, τις φίλες τους και τις οικογένειές τους -για να μη νιώθουν μοναξιά-, οπότε ακόμα περισσότερα χρήματα για τη χώρα μας.

Βάλε μέσα και την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας για τους πρόσφυγες -που σιγά μην τα χαλάσουμε για τους πρόσφυγες- και καταλαβαίνεις πως η Ελλάδα είναι ζάπλουτη πια.

Από όποια πλευρά και να το δεις, η προσφυγική κρίση είναι ευλογία για την Ελλάδα.

Την Ελλάδα την συμφέρει να κρατήσει κι άλλο ο πόλεμος στη Συρία, ενώ καλό θα ήταν να εξαπλωθεί ο πόλεμος και στις γειτονικές χώρες, ώστε να υπάρξουν ακόμα περισσότεροι πρόσφυγες που θα θέλουν να περάσουν από την Ελλάδα για να πάνε στην Ευρώπη.

Αν περάσουν από την Ελλάδα καμιά 100στή εκατομμύρια πρόσφυγες, το χρέος και τα Μνημόνια θα αποτελούν παρελθόν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγκαστεί να στείλει στην Ελλάδα 1 εκατομμύριο εμπειρογνώμονες, οι οποίοι, με γνώμονα την εμπειρία, θα μας αφήσουν δισεκατομμύρια ευρώ.

Πρόσφυγες, μέλη ΜΚΟ, πράκτορες, εμπειρογνώμονες και η Αντζελίνα Τζολί τόνωσαν την ελληνική οικονομία και κάλυψαν το κενό που υπάρχει τους χειμερινούς μήνες, λόγω απουσίας των τουριστών.

Τώρα έρχονται και οι τουρίστες, οπότε οι Έλληνες δεν θα προλαβαίνουν να μετράνε χρήματα.

Η Ελλάδα θυμίζει αυτά τα καταστήματα στην εθνική οδό που σταματάνε οι οδηγοί για καφέ και κατούρημα, και βγάζουν πάρα πολλά χρήματα.

Επιτέλους, η Ελλάδα εκμεταλλεύεται το γεωπολιτικό της πλεονέκτημα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.