Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης το Βέλγιο

FlagΠάταγο αλλά και έκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση σκοπεύει να αποβάλει το Βέλγιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, το μπάχαλο που έχει επικρατήσει στο Βέλγιο μετά το χτύπημα του ISIS στο αεροδρόμιο και το μετρό, αποδεικνύει πως το Βέλγιο είναι εντελώς καφενείο και δεν έχει την οργάνωση που θα πρέπει να διαθέτει μια ευρωπαϊκή χώρα.

Οι τρομοκράτες κόβουν βόλτες ανενόχλητοι, ενώ οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών του Βελγίου κωλοβαράνε συνέχεια, χαλβαδιάζουν γκομενάκια ή πηδιούνται αναμεταξύ τους, ενώ πολλοί από αυτούς πηδάνε παιδάκια, τηρώντας τα πατροπαράδοτα έθιμα του Βελγίου.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε πως η κατάσταση του Βελγίου είναι απογοητευτική και πως δεν μπορεί το Βέλγιο να ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Ούτε η χρεοκοπήμένη Ελλάδα δεν είναι τόσο ανοργάνωτη όσο το Βέλγιο” τόνισε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων που δουλεύουν σκληρά για τις αρχές και τις αξίες της Ενωμένης Ευρώπης.

Ο κ. Γιούνκερ είπε ακόμα πως το Βέλγιο θα αποβληθεί για δυο τουλάχιστον χρόνια από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη, ώστε να δει τα λάθη του, να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να βελτιωθεί.

Μετά από δυο χρόνια, αν το Βέλγιο έχει καταφέρει να φτάσει τουλάχιστον στο επίπεδο της Ελλάδας, θα κάνει αίτηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξετάσει αν μπορεί να γίνει και πάλι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για δυο χρόνια, τα σύνορα του Βελγίου θα είναι κλειστά για τους Βέλγους, γιατί το Βέλγιο είναι τίγκα στους τρομοκράτες που μπορούν να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη μας.

Οι βελγικές ομάδες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους ευρωπαϊκούς αγώνες, γιατί μπορεί ανάμεσα στους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές τους να υπάρχουν τίποτα βομβιστές-καμικάζι και να σπείρουν τον όλεθρο στην ειρηνική Ευρώπη.

Επίσης, το Βέλγιο θα αποβληθεί από την Γιουροβίζιον, ενώ υπάρχει η σκέψη να του κόψουν και το ρεύμα.

Η τιμωρία του Βελγίου θα παραδειγματίσει τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, ώστε να σταθούν στο ύψος των αρχών και των αξιών της Ευρώπης.

Όλες οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βρίσκονται στις Βρυξέλλες θα μεταφερθούν στην Αθήνα που θεωρείται η πιο ασφαλής πόλη στον πλανήτη, αφού δεν την καταδέχονται ούτε οι τζιχαντιστές, ούτε οι πρόσφυγες, ούτε οι Έλληνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.