Αδέρφια, συνεχίζουμε να νικάμε!

lixiprothesma xreiΣήμερα συμπληρώνονται έξι χρόνια από το πρώτο Μνημόνιο και το αξέχαστο Καστελόριζο, και, καθώς πάμε για το τέταρτο και το πέμπτο Μνημόνιο και το δημόσιο χρέος έχει πια εκτοξευτεί, θέλω να στείλω ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τους Έλληνες, αφού τα ληξιπρόθεσμα χρέη των ιδιωτών προς το Δημόσιο έφτασαν στο επίπεδο ρεκόρ των 87,71 δισεκατομμυρίων.

Μαζί με τα χρέη των ιδιωτών από εισφορές και πρόστιμα στα ασφαλιστικά ταμεία και τα χρέη προς τις Τράπεζες, φτάνουμε σε ένα τεράστιο ποσό· δεν το γράφω το ποσό, γιατί δεν θέλω να το πάρετε πάνω σας και να σταματήσετε τον αγώνα για περισσότερα χρέη.

Εννοείται πως αυτά τα χρέη δεν θα πληρωθούν ΠΟΤΕ. Οι Έλληνες έχουν κάνει στάση πληρωμών -χωρίς να το ξέρουν- και πληρώνουν μόνο τα κορόιδα.

Δεν θα αργήσει η μέρα που οι Έλληνες θα καταφέρουν να φτάσουν το ιδιωτικό χρέος στο ύψος του δημοσίου χρέους.

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος όλων των Ελλήνων: να φτάσει το ιδιωτικό χρέος το δημόσιο χρέος.

Τότε θα υπάρχει μια ισοροπία ιδιωτικού και δημοσίου χρέους -γύρω στα 500 δισεκατομμύρια ευρώ το καθένα υπολογίζω πως θα είναι όταν επιτευχθεί η …ισοτιμία-, οπότε θα έρθει επιτέλους η ανάπτυξη.

Θεωρώ μαγκιά του Αλέξη Τσίπρα και των περήφανων Ελλήνων να γιορτάζουν την έκτη επέτειο του πρώτου Μνημονίου με ένα ακόμα Μνημόνιο.

Αυτά μόνο οι Έλληνες μπορούν να τα κάνουν.

Αδέρφια, πάμε γερά.

Πάμε γερά, Μνημόνια πολλά!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.