Δώρο του Θεού η σεξoυαλική επαφή σύμφωνα με τον Πάπα

Pope FrancisΣοκ έχει προκαλέσει στους πιστούς η είδηση πως ο Πάπας Φραγκίσκος έγραψε σε κείμενό του πως η σεξoυαλική επαφή δεν μπορεί να περιορίζεται στην αναπαραγωγή.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε πως η σεξoυαλική επαφή είναι δώρο του Θεού στους ανθρώπους, γιατί είχαν κλείσει τα μαγαζιά και δεν μπορούσε να τους πάρει τίποτα καλύτερο.

Εκατομμύρια καθολικοί σε όλο τον κόσμο συνειδητοποίησαν πως πιάστηκαν κορόιδα, αφού άφησαν την ζωή τους να περάσει χωρίς πολλές σεξoυαλικές επαφές, επειδή νόμιζαν πως είναι αμαρτία.

Βέβαια, όλες οι σεξoυαλικές επαφές για αναπαραγωγή γίνονται αλλά δεν πιάνει πάντα η γυναίκα, γιατί είναι και κάπως περίπλοκα αυτά τα πράγματα.

Ακόμα και πρoφυλακτικό να φοράς, μπορεί να υπάρξει αναπαραγωγή γιατί μπορεί να σπάσει η καπότα και να γκαστρωθεί η γυναίκα.

Αλλά και οι oμοφυλόφιλοι έρχονται σε σεξoυαλική επαφή για αναπαραγωγή.

Αν δυο άνδρες το θέλουν πάρα πολύ, μπορεί να γκαστρώσει ο ένας τον άλλον και να μείνουν και οι δύο έγκυοι.

Αν δυο άνδρες είναι πιστοί χριστιανοί και πιστεύουν πολύ στον Θεό, μπορεί ο ένας από τους δυο να μείνει έγκυος.

Το ότι δεν έχει συμβεί αυτό ακόμα δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμβεί.

Και η Παναγία είναι η μόνη γυναίκα που γκαστρώθηκε χωρίς σεξoυαλική επαφή, αλλά έγινε μια φορά αυτό.

Μπορεί να του την δώσει ξαφνικά του Θεού και να στείλει πάλι το Άγιο Πνεύμα -όπως είχε κάνει με την Παναγία- να γκαστρώσει τον Μήτσο που είναι ζευγάρι με τον Γιάννη.

Τα κάνει ο Θεός αυτά. Άμα έχει τα κέφια του, κάνει διάφορα κουλά.

Χώρια που οι oμοφυλόφιλοι αναπαράγονται και πληθαίνουν χωρίς να γκαστρώνονται, οπότε κι αυτό είναι μάλλον ένα ακόμα θαύμα του Θεού.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είπε ακόμα πως ο άνδρας πρέπει να είναι κυνηγός και η γυναίκα πρέπει να είναι πoυτάνα στο κρεβάτι αλλά χωρίς να πληρώνεται, γιατί είναι δώρο από τον Θεό.

Επίσης, ο Πάπας Φραγκίσκος είπε πως το one night stand είναι πολύ ωραία φάση, ενώ πολύ καλό είναι και το φιστίκωμα στα βράχια.

Σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο, τα προκαταρκτικά είναι ευλογημένα από τον Θεό, ενώ το γλειφoμούνι είναι σαν αγιασμός.

Όπως είπε ο Πάπας Φραγκίσκος, το τσιμπούκι είναι ένα ακόμα δώρο του Θεού, αφού είναι η άλλη εκεί κάτω και παλεύει με τις ώρες και μετά εσύ τελειώνεις και νομίζεις πως δεν έχει άλλο αλλά αυτή συνεχίζει να γλείφει και εσύ αναρωτιέσαι “καλά πόσο πράγμα βγάζω ο μπαγάσας;”.

Πάντως, ο Πάπας Φραγκίσκος διευκρίνισε πως η γυναίκα πρέπει να τα καταπίνει, γιατί, αλλιώς, ο άνδρας πληγώνεται και νομίζει πως η γυναίκα δεν τον αγαπάει, οπότε μπορεί από την πίκρα του ψάξει να βρει καμιά άλλη ή να πέσει στα ναρκωτικά.

Τις επόμενες ημέρες, ο Πάπας Φραγκίσκος θα μιλήσει και για το ποιες στάσεις είναι ευλογημένες από τον Θεό, αφού οι πιστοί θέλουν οπωσδήποτε να μάθουν αν είναι ευλογημένο το πισωκoλλητό, για να πάρουν την ανάλογη θέση.

Πάντως, ο Πάπας Φραγκίσκος είπε πως πρέπει να απαγορευτεί ο γάμος, γιατί, αν ο γάμος ήταν καλό πράγμα, θα είχε παντρευτεί και ο Θεός.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.