Κάτω τα χέρια από τις σκαλωσιές!

mitropoliΠιτσιρίκο μου,
περιδιαβαίνοντας άσκοπα σήμερα στις ρούγες του κέντρου, έγινα μάρτυρας μιας ακόμα αποτρόπαιας πράξης, στην οποία προβαίνει η κυβέρνηση των ιερόσυλων «αριστεριστών» του Προτεκτοράτου, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει, προκειμένου να γίνει αρεστή στον κάθε τζιχαντιστή λαθρομετανάστη, που αμολάει ο σουλτάνος Ερντογάν και υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες η πάσα μία ΜΚΟ του Σόρος στον Πειραιά και την Ειδομένη.

Ξέρω, σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις, γι’ αυτό σου ορκίζομαι στα ιερά οστά (όσα άφησαν απούλητα) του ιερολαμία Βησσαρίωνα (όχι, δεν ήταν από το Μόναχο αυτός, από Λαμία ήταν – πόσο δίκιο είχες και τότε!) ότι η φωτογραφία δεν αποτελεί προϊόν μοντάζ.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις με τα μάτια σου, από τη Μητρόπολη των Αθηνών αφαιρούνται οι ιερές σκαλωσιές που επί μία εικοσαετία και πλέον την κοσμούσαν περιμετρικά, προσδίδοντάς της επιπλέον κύρος και πρόσθετο πρεστίζ, κάνοντάς την να ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου.

Βέβαια, η χρονική στιγμή που επιλέγεται σκόπιμα από τους αντίχριστους, προκειμένου να επιτελέσουν το ανοσιούργημά τους, με βάζει σε δεύτερες σκέψεις…

Μήπως η προσπάθεια αποκαθήλωσης σχετίζεται με την επίσκεψη στα σεπτά χώματα του Προτεκτοράτου εκεινού του Φραγκίσκου – Φραγκενστάιν, αιρετικού προκαθήμενου της παπικής εκκλησίας;

Πόσο προχώ μπορεί να είναι ο Άγιος Γλυφάδας, που κάλεσε το χριστεπώνυμο πλήθος σε προσευχές, αγρυπνίες, συλλείτουργα κι ομαδικές κατάρες, με σκοπό να αποτρέψει την επικείμενη επίσκεψη;

Έχεις συνειδητοποιήσει, Πιτσιρίκο μου, ότι το Προτεκτοράτο δε βρίσκεται αντιμέτωπο πλέον με το παλιό κι εν πολλοίς ξεπερασμένο δίλημμα «ή σαρίκι τούρκικο ή τιάρα παπική» ή με το πλαστό – όπως απέδειξε περίτρανα ο μέγας διαπραγματευτής των 17 ωρών – «ευρώ ή δραχμή» αλλά μπροστά στο σύνθετο τρίλημμα: «σαρίκι τούρκικο, τιάρα παπική ή μακεδονία μακεδονική»;

Τώρα είναι που γίνεται αισθητό το τεράστιο κενό που άφησε πίσω της η δολοφονία του Μακαριστού˙ εκείνος ο παχύδερμος με τα λακοστ μπλουζάκια, που παρίστανε το δεξί του χέρι κι έβαζε χοντρό χέρι σε μια εκκλησιαστική ΜΚΟ, τα έχει εξηγήσει αυτά αναλυτικά, αλλά οι πεπλανημένοι υπήκοοι του Προτεκτοράτου δεν του έδωσαν τη δέουσα σημασία.

Που αν ζούσε ρε, θα είχε οργανώσει στο πιτς φυτίλι μια μάζωξη από κανένα εκατομμύριο οπισθοδρομικά δίποδα, παπαδαριά, γριές και γέρους, θεούσες @γ@μητες από τον καιρό του Νώε μ’ αξύριστα μουστάκια, πηγούνια και γάμπες˙ όλη την ντεκαβλέ κοινωνία θα είχε κινητοποιήσει ο Μακαριστός απέναντι στους εχθρούς του λαού και του έθνους.

Κι άντε τώρα να δώσει λύση ο αγραβάτωτος διδάκτορας, που καλείται στους σύγχρονους χαλεπούς καιρούς του Προτεκτοράτου, να παίξει το ρόλο του Κώτσου του Παλιοκουβέντα…

Που μια πόλη είχε να υπερασπιστεί και σκατά τα ’κανε. Βάλε να έχεις φορτωθεί στους ώμους σου Προτεκτοράτο ολάκερο…

Έχοντας απέναντί σου μάλιστα, μια αντιπολίτευση, που με λύσσα υποστηρίζει ότι τάχαμου είναι φωτογραφική η διάταξη, σύμφωνα με την οποία αν σε λένε Περιστέρα, είσαι σύζυγος Βεζύρη, έχεις δυο παιδιά και μόνιμη θέση δασκάλας, αλλά τη «βγάζεις» στο Πολυτεχνείο, βγάζοντας φωτοτυπίες, δικαιούσαι να γίνεις καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Λωζάνης κι αφού τη Λωζάνη την πήραν οι Ελβετοί, ας γίνεις καθηγήτρια Πανεπιστημίου στην Κοζάνη.

Δηλαδή, ρε χαμένα κορμιά, όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε, θα πηγαίνατε ποτέ να σας κάνει εγχείρηση η Νατάσα, που από νηπιαγωγός έγινε πρώτα διδάκτωρ της Ιατρικής και κατόπιν καταδέχτηκε να πάρει και απλό πτυχίο γιατρού;

Τουλάχιστον η Περιστέρα έχει το ηθικό πλεονέκτημα, παλαιομνημονιακοί μηδενιστές.

Ευτυχώς βέβαια, που σε όλη αυτήν την επίθεση που δέχεται ο νεομνημονιακός ηγέτης, έχει στο πλάι του σταθερά, πιστό βολεμένο τον Πατριώτη Ψεκασμένο, που όταν οι νατοϊκές φρεγάτες έχουν αναλάβει τη φρούρηση του Αιγαίου, οι Τούρκοι πιλότοι κάνουν μπανιστήρι στις γκόμενες που λιάζονται στα νησιά και οι Μακεδόνες χωροφύλακες επιβάλουν την τάξη στην Ειδομένη, ο χοντρός φοράει τη φόρμα με τις πουλάδες και παίζει με τα στρατιωτάκια του στο Πεντάγωνο.

Θα μπορούσε να παίζει με τον πούτσ@ του, αλλά, άμα γεννιέσαι συνεπής, δεν αλλάζεις…

Αχ Πιτσιρίκο μου, με τέτοιες μ@λ@κίες ασχολούμαστε, την ώρα που οι άπιστοι αποκαθηλώνουν τις σκαλωσιές από τη Μητρόπολη.

Σκαλωσιές φτιαγμένες από Τίμιο Ξύλο. Και λίγο λέω. Αν σκεφτείς πόσο νοίκι πλήρωνε ο πιστός περιούσιος λαός τόσα χρόνια για να τις καμαρώνει εκεί, τι άγιο ξύλο, ατόφιο χρυσάφι κόστισαν.

Και δεν υπάρχει ένας ιεράρχης, ένας ποιμένας, ένας καρατζαφύρερ έστω, να εναντιωθεί στην ιεροσυλία.

Είδες κανένα σατανοκάναλο να αποκαλύπτει την προδοσία;

Αίσχος, Πιτσιρίκο μου. Αίσχος.

Θα στήσω τσαντίρι αύριο πρωί έξω από τη Μητρόπολη, Πιτσιρίκο μου.

Θα πάρω και μια ντουντούκα και θα βροντοφωνάζω: «Κάτω τα χέρια από τις σκαλωσιές!»

Ξυπνήστε χάπατα. Εγέρθητι. Δε μιλάμε για Μνημόνια εδώ. Μιλάμε για Σκαλωσιές. Μιλάμε για τη ζωή μας. Οι σκαλωσιές είναι οι ζωές που μας πήραν.

Φέρτε πίσω τις σκαλωσιές που μας κλέψατε. Φέρτε πίσω τις κλεμμένες ζωές μας.

Εξοργισμένος με το συμβάν

Σου στέλνω την αγάπη μου

Σ.Α.Μ.

(Αγαπητέ Σ.Α.Μ., είμαι σοκαρισμένος. Ούτε τις σκαλωσιές της Μητρόπολης δεν σεβάστηκαν οι συριζοπασοκαμμένοι. Αυτή θα έπρεπε να είναι η πρώτη είδηση στην Ελλάδα αλλά τους έχουν αποβλακώσει όλους με τις διαπραγματεύσεις, τους πρόσφυγες και την Άντζελα. Φοβάμαι πως είναι όρος του Μνημονίου να φύγουν οι σκαλωσιές από την Μητρόπολη. Ξεχνάνε πως οι σκαλωσιές της Μητρόπολης είναι ιερές. Κρίμα που δεν ζει ο Χριστόδουλος. Αν ζούσε ο Χριστόδουλος τώρα, θα είχε γίνει ο Μακάριος της Ελλάδας. Αντί για Μακάριος, έγινε μακαριστός. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Να μην το βάλει στην τσέπη μας· δεν χωράει άλλο χέρι εκεί, είναι γεμάτη χέρια. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.