Εργαζόμενη στην πρεσβεία της Βενεζουέλας καταγγέλλει πως ο πρέσβης δεν την παρενοχλούσε σεξoυαλικά

shΝέο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με τον πρώην πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Αθήνα -ο οποίος φέρεται να παρενοχλούσε σεξoυαλικά τις εργαζόμενες-, μετά από νέα καταγγελία εργαζόμενης στην πρεσβεία.

Η κυρία Μαρία Βουβουζέλα καταγγέλλει πως ο πρώην πρεσβευτής της Βενεζουέλας παρενοχλούσε σεξoυαλικά όλες τις εργαζόμενες στην πρεσβεία, εκτός από αυτήν.

Όπως αναφέρει η εργαζόμενη, ο πρέσβης έβαζε χέρι σε όποιο θηλυκό περνούσε από μπροστά του αλλά αυτήν ούτε που γυρνούσε να την κοιτάξει.

«Τρελαινόμουν από ζήλια όταν άκουγα τα άλλα κορίτσια να παραπονιούνται πως τους έπιασε ο πρέσβης τον κώλo» είπε έξαλλη η εργαζόμενη.

«Πήγαινα κάθε μέρα στην πρεσβεία ντυμένη σαν ξέκωλο στα μπουζούκια αλλά ο πρέσβης δεν μου έδινε καμία σημασία» είπε ακόμα η εργαζόμενη.

«Από ένανν σοσιαλιστή, όπως ο κύριος πρέσβης της Βενεζουέλας, περίμενα να αντιμετωπίζει όλες τις εργαζόμενες ισότιμα και όχι να χουφτώνει όλες τις άλλες εκτός από εμένα» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Βουβουζέλα.

Η εργαζόμενη είπε ακόμα πως έχασε την αυτοπεποίθησή της ως γυναίκα -επειδή δεν της έβαζε χέρι ο πρέσβης της Βενεζουέλας- και πήρε σβάρνα τους ψυχολόγους.

Τις επόμενες ημέρες, η εργαζόμενη θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην πρέσβη της Βενεζουέλας, και θα του ζητήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Η ελληνική κυβέρνηση έκανε διάβημα στην κυβέρνηση της Βενεζουέλας επειδή ο πρέσβης της δεν έπιανε τον κώλo της εργαζόμενης, με αποτέλεσμα να της δημιουργήσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.