Δεν μας ενδιαφέρει ρε παιδί μου

Αγαπητέ Πιτσιρίκο!
Καθώς η ελληνική είναι μια πλουσιότατη, πλουσιοπλούσια γλώσσα, σε αντίθεση με την πτωχότατη αγγλική, θέλω να μοιραστώ μαζί σου την άποψή μου για το σουπερντουπεργουάου BREXIT!!!

Θα ξεκινήσω χαλαρά:

ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ που η Αγγλία είχε παίξει σημαντικό ρόλο στον Β’ παγκόσμιο. Όπως σε κάθε προηγούμενο, έτσι και σε αυτό τον πόλεμο, δάνεισε λεφτά, λάδωσε, τόκισε κατά το δοκούν και ενώ βρισκόταν έξω απο το χορό, έκανε την καλύτερη φιγούρα.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ που παραιτείται ο Κάμερον. Αυτό οφείλει να κάνει ως πολιτικός. Δεν έχει την πλειοψηφία με το μέρος του, οπότε θα αφήσει κάποιον που πιστεύει οτι υπάρχει προοπτική στον δήθεν μοναχικό δρόμο που διάλεξε ο λαός.

ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ που χαίρεται ο Φάρατζ. Έχουμε και εδώ εθνικοσοσιαλιστες ναζί, ακόμα πιο γελοίους και άσχημους.

ΧΕΣΤΗΚΑ που τα χρηματιστήρια έχουν σκαμπανεβάσματα. Εδώ απο τη δεύτερη εβδομάδα πληρωμής δεν νιώθουμε ότι έχουμε Capital Controls αφού δεν μένει ΜΙΑ στον λογαριασμό.

ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ για το τί θα γίνει στην Ε.Ε. τα επόμενα δυο χρόνια. Εδώ είναι προτεκτοράτο. Σκύβουμε το κεφάλι και λέμε Yes sir. Ή μάλλον, έτσι λέγαμε μέχρι χθές.

Και τέλος:

ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ για το 48% των βρετανών που τον ήπιαν. Εγώ πέρυσι είχα 62% και πανηγύριζα 2 μέρες. Μετά ξύπνησα και ήμουν ακόμα στο προτεκτοράτο. Σπούδασα, δούλεψα, δανείστηκα από τον πατέρα μου, απολύθηκα, περίμενα, πλήρωσα και ξαναπλήρωσα και σαν μαλάκας θα ξαναπληρώσω αλλά δεν με νοιάζει για τους άλλους. Δεν είμαστε το ίδιο. Οι άλλοι μπορούν και μόνοι τους. Eμείς είπαμε: Προτεκτοράτο.

Κωστής

(Αγαπητέ Κωστή, δεν είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει. Μας ενδιαφέρει. Το θέμα είναι ότι δεν μας πέφτει λόγος. Δεν μετράει η γνώμη μας. Και μας κάνει εντύπωση που μετράει η γνώμη άλλων σε άλλες χώρες. Μπορεί και να τους μισήσουμε για αυτό. Παίζει παιχνίδια το μυαλό των ανθρώπων. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.