Σπούδασε γεωργός δωρεάν στη δημόσια Επαγγελματική Σχολή Συγγρού Αμαρουσίου

epaggelmatiki sxoli syggrou amarousiouΑγαπητέ Πιτσιρίκο, γνωριζόμαστε διαδικτυακά ή καλύτερα είμαι καθημερινή σχεδόν αναγνώστριά σου. Σου στέλνω μία διεύθυνση που αφορά την δημόσια Σχολή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που εργάζομαι ως γεωπόνος.

Την Επαγγελματική Σχολή Συγγρού Αμαρουσίου στην οποία ξεκίνησαν οι εγγραφές για ΔΩΡΕΑΝ- το τονίζω γιατί είναι είδος υπό εξαφάνιση- διετή φοίτηση που ολοκληρώνεται με την απόκτηση του πτυχίου “ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΠΙΟΥ”.

Δηλώνω ότι, αν δεν γίνουν εγγραφές, απλά θα την καταργήσουν.

Και είναι κρίμα γιατί δίνει “πολλά” σε αυτούς που την παρακολουθούν ή και που αποφοίτησαν ήδη από αυτήν.

Εγώ δεν πρόκειται να χάσω την δουλειά μου απλά το θεωρώ πολύ κρίμα.

Ο κόσμος δεν την γνωρίζει. Ρίξε μιά ματιά στη σελίδα και αν χρειαστείς διευκρινίσεις ή οποιαδήποτε πληροφορία, στείλε μου μήνυμα.

Το μόνο που θέλω είναι να το γνωρίζεις και αν γνωρίζεις κόσμο που ενδιαφέρεται για την πρωτογενή παραγωγή μπορείς να τον ενημερώσεις για την ύπαρξη της Σχολής.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εύα Παναγιώτου – γεωπόνος

(Αγαπητή φίλη, προτρέπω τους φίλους αναγνώστες να γραφτούν στη δημόσια Σχολή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, την Επαγγελματική Σχολή Συγγρού Αμαρουσίου . Αν μάθουμε να φυτεύουμε και να καλλιεργούμε τη γη μας, μπορεί και να την διεκδικήσουμε. Πάντως, εγώ ξέρω να φυτεύω και να μην φυτεύομαι. Ελπίζω να έρθουν πολλοί συνάνθρωπoί μας να γραφτούν στη σχολή. Καλή συνέχεια. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.