Συνωμοσίες

tsoutsouΦίλε Πιτσιρίκο,
Ποιος αλήθεια μπορεί να εμπιστευτεί τον Αλέξις όταν δηλώνει πως δεν θα πουλήσει τα παιδιά του; Όταν σε ολόκληρη την κοινωνία οι ψίθυροι θεριεύουν και γίνονται ορμητικός χείμαρρος που απειλεί να γκρεμίσει τα φράγματα της άθλιας «κάτι σε καπιταλιστική» οικονομίας του προτεκτοράτου.

Όλοι το σκέφτονται μα κανείς δεν τολμά να το πει ανοιχτά.

Στο μοιραίο eurogroup του περασμένου Ιουλίου οι αδίστακτοι «ξένοι» μας αλλάξαν τον Τσίπρα!!!

Και δεν εννοώ ότι του αλλάξαν τα μυαλά και τις ιδέες.

Κυριολεκτώ. Έβαλαν κάποιον άλλον στην θέση του. Έναν σωσία. Έναν μνημονιακό.

Μόλις ο νέος Αλέξις έφτασε στο σπίτι του, γυναίκα και παιδιά μείναν παγωτό γύρω από το τραπέζι.

Αρχικά ο νέος Αλέξις σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να λέει το «Πάτερ Ημών» πριν αρχίσει να σαβουρώνει το παστίτσιο που με αγάπη είχε μαγειρέψει για αυτόν η Περιστέρα.

Μόλις τον είδε ο μικρός Ερνέστο, άρχισε να γελά και να τον κοροϊδεύει, όμως το αστείο του μικρού δεν κράτησε πολύ, αφού ο νεο-πατέρας του του έχωσε μια δυνατή μπούφλα και τον άφησε σχεδόν αναίσθητο στο πάτωμα.

Η Περιστέρα έσκυψε τρυφερά πάνω στο βλαστάρι της και κοιτώντας τον νεο-Αλέξις με παράπονο στα μάτια του είπε απότομα: «Τι πράγματα είναι αυτά που κάνεις;».

Κάτι δεν πήγαινε καλά στην συμπεριφορά του συζύγου της και εκείνη που τον ήξερε από την πρώτη δημοτικού το κατάλαβε αμέσως.

Το ίδιο βράδυ κατάλαβε πως ο άντρας που κυκλοφορούσε γυμνός μέσα στο δωμάτιο της δεν ήταν ο δικός της άντρας, μα κάποιος ξένος.

Πρώτα την κοίταζε για αρκετά λεπτά περίεργα, στη συνέχεια πέταξε το «Τι να κάνουμε» του Βλαδίμηρου στο πάτωμα και μετά της είπε απότομα: «Θα σε ξεπουπουλιάσω απόψε Περιστέρα μου».

Όλα όσα ακολούθησαν δεν τα θυμόταν καθαρά το επόμενο πρωί.

Σαν να την πήδηξε ο «έξω από εδώ» το προηγούμενο βράδυ. Ο αντίχριστος με την μουτσούνα του Αλέξις της.

Δυο μέρες μετά την αντικαταστήσανε κι αυτήν με μια άλλη σωσία, που την κάναν και καθηγήτρια πανεπιστημίου σε κάποιο μπουρδελο-ίδρυμα της Μπανανίας.

Μια βδομάδα μετά ήρθε και οι σειρά των παιδιών να αντικατασταθούν από κάποια άλλα.

Στο σχολείο, οι συμμαθητές του είδαν έναν νέο Ερνέστο. Και τρόμαξαν.

Σταδιακά η συνωμοσία εις βάρος του Ελληνικού λαού και της ηγεσίας του απλώνονταν από την μία άκρη του προτεκτοράτου στην άλλη.

taxi Οι γενναίοι Έλληνες που πολεμούσαν σαν ήρωες -ή μήπως είναι το ανάποδο και δεν το θυμάμαι καλά;- και απειλούσαν το ευρώ με κατάρρευση και την μισητή ΕΕ με διάλυση, αντικαταστάθηκαν από έναν λαό σκλάβων που δέχονταν αδιαμαρτύρητα τα πάντα έχοντας το χαρακτηριστικό χαμόγελο του κρετίνου ζωγραφισμένο στο πρόσωπο.

Την μεγαλύτερη ταραχή την πέρασαν οι ξεχασμένοι στην Ελλάδα από τον θεό και τους ανθρώπους πρόσφυγες που, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, είδαν να αντικαθίστανται οι φιλόξενοι και καλοσυνάτοι Έλληνες από επαγγελματίες ανθρωποφύλακες και φασισταριά που επιτίθενται σε αδύναμους ανθρώπους στην Χίο και σε άλλες περιοχές της πρώην πατρίδας μας.

Από τα παραπάνω που είναι καταγεγραμμένα στους «βίους του Όσιου Παπάριου», του επονομαζόμενου και «Ραγιά», γίνεται πια φανερό πως οι Έλληνες πολίτες δεν φέρουν καμία ευθύνη για την τραγελαφική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρας τους.

Όλα είναι αποτέλεσμα μιας φοβερής συνωμοσίας εις βάρος τους.

Τους έκαναν να πιστέψουν οι αφελείς πως τους ψεκάζουν, ενώ στην πραγματικότητα τα έριχναν τα ματζούνια μέσα στο νεράκι που πίνανε.

Για αυτό και θα το ιδιωτικοποιήσουν κι αυτό από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό ζήτημα που δεν πρέπει να πέσει στο χώμα και να ξεχαστεί.

Στην Αγία Σοφία -όχι σε εκείνη του Μελισσανίδη όπου μπορεί να ακούγονται στο μέλλον όλα τα μπινελίκια του θεού- της Κωνσταντινούπολης, οι Μεμέτηδες τραγουδήσαν πάλι το Κοράνι.

Δίκαιη η διαμαρτυρία του φωτισμένου οσφυοκάμπτη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας.

Η Τουρκία λέει το άτομο δεν έχει ακόμα περάσει στον 21ο αιώνα.

Στο μεταξύ, το Κοράνι και η σαρία εφαρμόζονται και μάλιστα υποχρεωτικά για την επίλυση αστικών κυρίως διαφορών -πχ γάμους, διαζύγια, κληρονομικά, κλπ- στην … Δυτική Θράκη που ανήκει (ακόμα) στην Ελλάδα.

Δυστυχώς για τον οσφυοκάμπτη υπουργό -που πρώτος είχε μιλήσει τα πολύ παλιά χρόνια για «αποικία χρέους»- ο νόμος του Προφήτη που ζει και βασιλεύει στην Μενουμευρώπη Ελλάδα έχει καταργηθεί από το 1923 στην γειτονική Τουρκία.

Παράλληλα, κι ενώ τα μνημόνια πέφτουν σαν βροχή, έχει ξεσπάσει μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνους που επιθυμούν την κατάργηση της διδασκαλίας των αρχαίων στα σχολεία και αυτών που αντιδρούν στην εξέλιξη αυτή.

Το ζήτημα φαίνεται πως είναι πάρα πολύ σημαντικό δεδομένης της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα σχολεία και της βαθιάς γνώσης της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας τόσο από τους αρχαιολάτρες όσο κι από τους αρχαιοκλάστες.

Ο περίφημος «αρχαιοελληνορθόδοξος» πολιτισμός – για μια ακόμα φορά – πρωταγωνιστής στο θέατρο σκιών σε ρόλο Χατζηαβάτη.

Φιλιά από την Εσπερία

Ηλίας

ΥΓ-1 Μονάχα τον Καμμένο δεν χρειάστηκε να αλλάξουν οι … συνωμότες.

ΥΓ-2 Αριβίστες και καριερίστες δεν είναι μόνο οι Έλληνες πολιτικοί. Το “πρώτοι στο χωριό κι ας πάει να γαμηθεί το σύμπαν” ισχύει από ότι φαίνεται και στην περήφανη για το SNP Σκωτία. Στην περίπτωση του Brexit, μια σειρά πολύ σοβαρών ζητημάτων -πχ ενέργεια, υδρογονάνθρακες, αλιεία- για το κράτος που υποτίθεται πως διεκδικεί την ανεξαρτησία του, θα πέρναγαν δικαιωματικά από την δικαιοδοσία της Κομισιόν στο κοινοβούλιο του Εδιμβούργου. Χρυσή ευκαιρία για άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων επί του προϋπολογισμού, παρακαταθήκη για μια νέα απόπειρα ανάκτησης της Σκωτικής ανεξαρτησίας στο μέλλον. Κι ω του θαύματος, οι Σκοτσέζοι «εθνικιστές» βρίσκονται στην πλευρά του «ΙΝ» μαζί με την κυβέρνηση, τους Εργατικούς, τους Φιλελεύθερους και το City. Κάτι μάλλον θα ρίχνουν και στο δικό τους ουίσκι!

(Αγαπητέ Ηλία, οι Έλληνες -και ο Τσίπρας μαζί- νόμιζαν για χρόνια ότι είναι κάποιοι άλλοι, πολύ πιο μεγάλοι. Τώρα διαπιστώνουν πως είναι θλιβεροί. Βέβαια, τους είναι κάπως δύσκολο να παραδεχτούν τα χάλια τους -νομίζουν πως είναι προσωρινά και θα περάσουν- αλλά στο τέλος θα αναγκαστούν να παραδεχτούν την πραγματικότητα. Πάντως, η ολοκληρωτική παραίτηση των Ελλήνων με κάνει να πιστεύω πως είναι μουσουλμάνοι. Αλλάχ ου ακμπάρ. Από τον Θεό περιμένουν τη λύση και οι Έλληνες. Όταν τη λύση την περιμένεις από τον Θεό, τη λύση την δίνει ο θάνατος. Γιατί τον Θεό τον δημιούργησαν οι άνθρωποι εξαιτίας του φόβου του θανάτου. Το πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος δεν τους απασχολεί πια. Ηλία, εγώ το έχω ρίξει πια εντελώς στην πλάκα, γιατί μόνο πλάκα σηκώνει εδώ που έφτασαν τα πράγματα. Να είσαι καλά, Ηλία.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.