Άδωνις Γεωργιάδης: Άφησα μούσι επειδή κλείνει ο ΣΚΑΪ

adonis skaiΑίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του Άδωνι Γεωργιάδη ότι «πρωτοκλασάτος υπουργός» του είπε «μην ανησυχείς, ο ΣΚΑΪ θα κλείσει οπωσδήποτε», γιατί οι περισσότεροι Έλληνες νόμιζαν πως ο ΣΚΑΪ έχει κλείσει ήδη.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν αποκάλυψε ποιος είναι ο πρωτοκλασάτος υπουργός γιατί μπορεί να είναι αποτυχημένος ρουφιάνος αλλά είπε πως δεν θέλει να καρφώσει ποιος υπουργός έκλασε πρώτος.

Όπως αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο λόγος που είναι αξύριστος είναι σε ένδειξη πένθους που θα κλείσει ο ΣΚΑΪ.

Αυτή η δήλωση αποκατέστησε την αλήθεια, γιατί κάποιοι κακοήθεις διέδιδαν πως ο Άδωνις Γεωργιάδης άφηνε μούσι για να κρύβει κάπως την σκατόφατσα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως, αν κλείσει ο ΣΚΑΪ, θα φορέσει μαύρα, ενώ μπορεί και να μονάσει.

Επίσης, είπε πως στο σπίτι του έχουν βάψει τα έπιπλα μαύρα, ενώ η σύζυγός του κυκλοφορεί με πλερέζα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανιζόταν στον ΣΚΑΪ πιο συχνά και από τη Σία Κοσσιώνη, αλλά όλοι ελπίζουμε πως κάποιος από τους καναλάρχες που θα πάρει άδεια θα του δείξει την ίδια ανιδιοτελή αγάπη που του είχαν οι Αλαφούζοι, ώστε να συνεχίσει να μοιράζεται τις απεριόριστες γνώσεις του με τους Έλληνες και να προσφέρει πολιτιστικό έργο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.