Διαφημιστική καμπάνια για το νέο iPhone ήταν τελικά το πραξικόπημα στην Τουρκία

erdoganΠραξικόπημα έγινε χτες το βράδυ στην Τουρκία. Προχθές τρομοκρατικό χτύπημα στην Γαλλία, χτες πραξικόπημα στην Τουρκία, οπότε σήμερα μάλλον θα γίνει καμιά επανάσταση στην Ελβετία, ώστε να τα έχουμε δει όλα.

Η είδηση πως στην Τουρκία έγινε πραξικόπημα προκάλεσε έκπληξη σε όλο τον κόσμο, γιατί οι πάντες αναρωτήθηκαν “ποιος μ@λάκας πάει και κάνει πραξικόπημα το 2016;”.

Με τις αγορές να έχουν καταλάβει πραξικοπηματικά τον πλανήτη, ποιος πάει να κάνει στρατιωτικό πραξικόπημα;

Βέβαια, οι πραξικοπηματίες της Τουρκίας σεβάστηκαν τις αγορές, αφού το πραξικόπημα έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής που τα χρηματιστήρια είχαν κλείσει, ενώ ακολουθούσε και Σαββατοκύριακο που τα χρηματιστήρια είναι κλειστά.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε -μέσω μιας εφαρμογής του iPhone- τους Τούρκους να βγουν στους δρόμους, και οι Τούρκοι ξεχύθηκαν στους δρόμους γιατί δεν είχε και τίποτα καλό στην τηλεόραση.

Εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι βγήκαν από τα σπίτια τους και όρμησαν στα καταστήματα για να αγοράσουν το iPhone του Ερντογάν αλλά τα καταστήματα ήταν κλειστά εκείνη την ώρα, οπότε οι Τουρκαλάδες πήραν ανάποδες και άρχισαν να πλακώνουν στο ξύλο τους στρατιώτες που είχαν πιάσει τα γιοφύρια, μπάτσοι κλάστε μας τ’ @ρχίδια.

Επειδή η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και υπήρξαν κάποια χαϊβάνια που πίστεψαν πως όντως γίνεται πραξικόπημα -με αποτέλεσμα να υπάρχουν νεκροί-, ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε εθνικό τηλεοπτικό διάγγελμα και αποκάλυψε στους Τούρκους πως αυτή η ιστορία με το πραξικόπημα είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια της Apple για το νέο iPhone.

Λαός, αστυνομικοί και στρατιώτες άρχισαν να χορεύουν τσιφτετέλια και καρσιλαμάδες στους δρόμους, φωνάζοντας “Αλλάχ ου ακμπάρ”, ενώ οι Έλληνες απογοητεύτηκαν γιατί ήθελαν να ζητήσει ο Ερντογάν άσυλο στην Ελλάδα, για να του το δώσουμε και μετά να τον παραδώσουμε στους Τούρκους, όπως τον Οτσαλάν.

Εκμέκ!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.