Ελάτε να γιορτάσουμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο προτεκτοράτο!

alexis tripras kaditsaΗ Ζωή Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, να παρευρεθεί στην δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, και του απάντησε πως «όταν αποκατασταθεί ξανά η δημοκρατία, ο λαός θα γιορτάσει πραγματικά, με ανοιχτές πόρτες κι ανοιχτούς δρόμους».

Αυτή είναι μια σωστή στάση εκ μέρους της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Τα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως ακριβώς έχουν. Φτάνουν τα ψέματα, οι ψευδαισθήσεις και οι αυταπάτες.

Δηλαδή, η χώρα έχει ξεπουληθεί εντελώς, κυβερνήσεις και βουλευτές ψηφίζουν ό,τι τους έρχεται με διαταγή από τις Βρυξέλλες, η Βουλή είναι διακοσμητική, οι εκλογές είναι διακοσμητικές, το Σύνταγμα είναι διακοσμητικό, τα κόμματα είναι διακοσμητικά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι διακοσμητικός, αλλά ο Προκόπης Παυλόπουλος θα κάνει δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ποιας Δημοκρατίας;

Η Ελλάδα είναι και επίσημα πια προτεκτοράτο.

Ξέρει κανείς ένα προτεκτοράτο που να έχει Δημοκρατία;

Άλλωστε, και μετά τη χούντα, δεν αποκαταστάθηκε καμιά δημοκρατία,και πριν τη χούντα δεν υπήρχε δημοκρατία, αφού η χούντα δεν ξεκίνησε το’67. Πριν τη χούντα και μετά τη χούντα, στην Ελλάδα είχαμε μικρές χουντίτσες.

Όποιος πολιτικός έχει λίγη αξιοπρέπεια δεν θα πρέπει να παρευρεθεί στην δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την “αποκατάσταση της Δημοκρατίας”.

Βέβαια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μπορούσε να πάει στη δεξίωση.

Θα μπορούσε να πάρει αγκαζέ έναν μαύρο μετανάστη και να πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, για να τρολάρει τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πριν από οκτώ χρόνια -τότε που το έπαιζε Τσε Γκεβάρα- είχε πάει στο Προεδρικό Μέγαρο με μια μετανάστρια από τη Σιέρα Λεόνε, για να εντυπωσιάσει τους ευαίσθητους αριστερούς απατεώνες και τα αναρχοχάπατα. (σ.σ. Η μετανάστρια από τη Σιέρα Λεόνε ζει πια στο Λονδίνο. Την καημένη, είναι εκτός ευρώ.)

Ή θα μπορούσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου να πάει στο Προεδρικό Μέγαρο με έναν Έλληνα μετανάστη, έναν από τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μετανάστες που δεν άντεξαν την τόση Δημοκρατία στην Ελλάδα και πήγαν να ζήσουν σε κάποια λιγότερο δημοκρατική χώρα.

Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να πάει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας με μια μαϊμού.

Γιατί η Δημοκρατία τους είναι μαϊμού.

(Δυστυχώς, στους περισσότερους Έλληνες αρέσουν πολύ τα ψέματα και οι αυταπάτες. Πολλοί Έλληνες νομίζουν πως η Ελλάδα είναι Δημοκρατία και πως όλα είναι όπως πριν. Η σύγκρουση με την σκληρή αλήθεια πλησιάζει και θα είναι εντυπωσιακή. Και αποκαλυπτική.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.