Η πατούσα της Florida

patousa floridaΧαίρε μέγιστε πιτσιρίκο.
Θα σου έστελνα και τις δικές μου πατούσες αλλά προτίμησα να μην κρύψω την ανεμελιά της εικόνας με άλλο ένα συνηθισμένο ζευγάρι με ελληνικότατες πατούσες.

Πάρε λοιπόν και την δική μου φωτογραφία απο μια “γωνιά” στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από Cocoa Beach, Florida.

Είχα έρθει για δουλειά για λίγες μέρες και είπα πριν την επιστροφή μου στο Ελλάντα να κλέψω λίγες στιγμές και για μένα και να χαζέψω τους πιτσιρικάδες που τρέχουν σαν μουρλά με τις σανίδες τους να δαμάσουν τα κύματα.

Άντε και καλή επιστροφή.

W.

Υ.Γ.Σε όσα μέρη και να πήγα, πουθενά δεν ήταν σαν την Ιθάκη…την αγκαλιά της.

Ξέρει αυτή…

“Αμερικάνικους χαιρετισμούς” παιχταρά μου. Yooooo!

(Αγαπητέ φίλε, ωραία είναι με τους σέρφερ στη Φλόριντα αλλά σαν τη Μικρή Βίγλα στη Νάξο δεν είναι. Εκεί θα χαζεύετε όλη μέρα. Πάντως, δεν υπάρχουν πιο βαρετοί τύποι από τους σέρφερ. Κολλημένοι. Θα ήθελα την πατούσα σας στην παραλία στη Φλόριντα αλλά δεν είναι Ευρώπη, οπότε σας συγχωρώ γιατί είμαι μενουμευρωπαίος. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.