Μια πατούσα με νταλκά

patousa giannisΠατούσες by night
Πιτσιρίκο, απόψε κερνάω. Κερνάω για την δικιά μου και για την άλλη που δεν είναι δίπλα.

Ίσως είναι καλύτερα, γιατί έτσι το ήθελα: να είμαι μια μοναχική πατούσα μεσα στη νύχτα, περιμένοντας και αναπολώντας.

Πιτσιρίκο, πιες, κάνε μου το χατίρι, απόψε αναπολώ την μοναξιά και περιμένω την ελευθερία.

Την ελευθερία της ψυχής που η μοναξιά της σχέσης μου έδειξε τον δρόμο, και ας άργησα να την δω, έχεις δίκιο, αλλά ήμουν μόνο μια πατούσα …ταιριαστή.

Αυτό μου γ@μάει το μυαλό περισσότερο, και ας ξέρω πως είναι νωρίς για να κάνω το Ζ της ζωής μου.

Σε ευχαριστώ για την παρέα.

Με εκτίμηση

Γιάννης

(Αγαπητέ Γιάννη, την περίμενα μέρες αυτή την πατούσα την νταλκαδιασμένη με τον ελληνικό καημό. Αυτή είναι η αυθεντική ελληνική πατούσα. Μια πατούσα “Φίλε, έλα απόψε που πονάω” και “Μια πατούσα ξέρει μόνο να σου πει”. Αγαπητέ Γιάννη, μην στενοχωριέσαι για τα παλιοθήλυκα. Όλες οι γυναίκες είναι καριόλες. Εντάξει, δεν το πιστεύω αυτό αλλά τι να σου πω τώρα που έχεις κι εσύ τον πόνο σου; Πρέπει να σταθώ δίπλα σου και να σε στηρίξω. Γιάννη, δεν κάνει να πίνω αλλά για πάρτη σου θα πιω ένα μπουκάλι Chivas με τα παρελκόμενα. Θα κάνω και λουλουδοπόλεμο μόνος μου. Έχω βάλει και Βασιλάκη Καρρά αλλά θα τον βγάλω και θα βάλω Βασιλάκη Τερλέγκα που είναι ακόμα πιο καψούρης. Να είσαι καλά, Γιάννη. Είσαι γνήσιος. Και να θυμάσαι: τώρα που έχασε την πατούσα σου, τώρα θα καταλάβει την αξία σου. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.