Μπαλαδοπατούσες

patouses mpala1Καλημέρα πιτσιρίκο,
Δύο μπαλαδοπατουσες από τους δύο μας γιούς.

patouses mpala2Όσα χρόνια κι αν περάσουν, νιώθω το ίδιο σκίρτημα και την ίδια ακατανίκητη επιθυμία να κλωτσήσω την μπάλα, όταν βλέπω πιτσιρικάδες να παίζουν.

Γιάννης

(Αγαπητέ Γιάννη, να τους χαίρεστε και να τους δείτε στην Μπαρτσελόνα. Γιάννη, τρελαίνομαι να παίζω μπάλα. Εγώ βγαίνω κάθε μέρα στον δρόμο με την μπάλα μου αλλά τα άλλα παιδιά δεν βγαίνουν. Έτσι, παίζω με τον τοίχο. Γιάννη, να προσέχεις όταν παίζεις μπάλα, γιατί εμείς δεν είμαστε παιδιά και μπορεί να σπάσουμε κάνα ποδάρι. Πέρσι που παίζαμε μπάλα με τους Ιταλούς στην παραλία, ενός Ιταλού του γύρισε το πόδι και τελείωσαν άδοξα οι διακοπές του. Και δεν ήταν καν αυτός που μας είχε ταράξει στις κλωτσιές, ήταν ο καλός. Να είσαι καλά. Γκόοοοοοοοοοολλλλ!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.