Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν κατάληψη στην Ελλάδα

katalipsiΜε αφορμή την επέμβαση της αστυνομίας σε χώρους που ήταν υπό κατάληψη, θα ήθελα να συμμετάσχω στον δημόσιο διάλογο για το θέμα.

Δεν έχει καμία σημασία αν κάποιος είναι υπέρ ή κατά των καταλήψεων.

Θα πρέπει, όμως, όλοι να αντιληφθούν πόσο γελοίο είναι να είσαι κατά των καταλήψεων σε μια χώρα που είναι υπό κατάληψη.

Αν επιτρέπεται η κατάληψη και το ξεπούλημα μιας χώρας, γιατί δεν επιτρέπεται η κατάληψη ενός πανεπιστημίου ή ενός σχολείου;

Εκτός αν ο λόγος που απαγορεύονται αυτές οι καταλήψεις είναι επειδή προκαλούν εμπόδια στην κατάληψη της χώρας.

Αλλά, σε αυτή την περίπτωση, ας ειπωθεί ξεκάθαρα.

Πάει πολύ -σχεδόν εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία- να εμφανίζονται όλοι αυτοί που έκαναν τη χώρα να είναι υπό κατάληψη και να διαμαρτύρονται για καταλήψεις σε πανεπιστήμια και άλλα κτίρια.

Οι ολιγάρχες έκαναν κατάληψη στις δημόσιες συχνότητες για 25 χρόνια -έχοντας τηλεοπτικά κανάλια χωρίς άδεια και χωρίς να πληρώνουν- αλλά είναι έξαλλοι με την κατάληψη ενός πανεπιστημίου.

Και αντί όλοι να τους πάρουν τις πέτρες, κάθονται και τους κοιτάνε.

Ενώ υπάρχουν και πολίτες που λένε “κοίτα τους αλήτες που κάνουν κατάληψη”, ξεχνώντας πως τους έχουν πάρει την ίδια τους την χώρα.

Πρόβλημα με την κατάληψη έχουν και τα πολιτικά τζάκια που έχουν κάνει κατάληψη στη χώρα, την ξέσκισαν και την ξεσκίζουν.

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να κάνουν κατάληψη στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να επιστρέψουν και όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό, για να συμμετάσχουν στην κατάληψη της Ελλάδας.

Μην έχετε καμία αμφιβολία πως σε κάποιο από τα επόμενα Μνημόνια, ένας από τους όρους θα είναι να φύγουν οι Έλληνες από την Ελλάδα ή να μείνει ένας αριθμός Ελλήνων· οι νέοι κάτοχοι της χώρας θα κρατήσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, για να τους έχουν υπηρέτες.

Κατάληψη της Ελλάδας τώρα!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.