Οι μαθητές έβγαλαν selfie με τον Τσίπρα για να τον θυμούνται στην ξενιτιά

tsipras selfieΤην αποθέωση γνώρισε ο Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή των Εφήβων από τους μαθητές, οι οποίοι έβγαζαν selfie μαζί του, για να τις ανεβάσουν στο Facebook και να ρίξουν την Τζένη από το Γ2 που την έχει δει ντίβα.

Πολλοί μαθητές μπέρδευαν τον Αλέξη Τσίπρα με τον Σάκη Ρουβά και τον ρωτούσαν τι κάνει η Κάτια Ζυγούλη αλλά μάλλον δεν θα αργήσει η μέρα που θα μπει και ο Σάκης στη Βουλή, ώστε να πληρωθούν οι γραφές.

Κάποιοι μαθητές μπέρδευαν τον Αλέξη Τσίπρα και με τον Μίστερ Εθνικά Μπούτια, γιατί με τις μπουτάρες που έχει κάνει ο Αλέξης είναι αδιαμφισβήτητα ο νέος Μίστερ Εθνικά Μπούτια.

Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Αλέξη Τσίπρα που συνεχίζει το ξεπούλημα της χώρας, γιατί δεν θα μπορούν να βρουν δουλειά εδώ, οπότε οι γονείς τους δεν θα τους φέρουν καμία αντίρρηση να φύγουν στο εξωτερικό γιατί ξέρουν πως τα παιδιά τους δεν έχουν καμία ελπίδα να επιβιώσουν στην Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έβγαλε κι αυτός μερικές selfie με τους μαθητές, για να τους έχει στο κινητό του και να τους θυμάται, αφού θα μεταναστεύσουν και δεν θα τους ξαναδούμε ποτέ.

Ένας μαθητής είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως έκανε πραγματικότητα το αμερικάνικο όνειρο, αφού όλοι οι Αμερικανοί πιστεύουν πως μπορούν να γίνουν Πρόεδροι των ΗΠΑ, αλλά, από τη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός ο Τσίπρας, και όλοι οι Έλληνες πιστεύουν πως μπορούν να γίνουν πρωθυπουργοί της Ελλάδας.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους μαθητές να κάνουν μια κατάληψη στη Βουλή αλλά αυτοί του απάντησαν πως η Βουλή είναι ένα μουσείο πια και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να κάνουν κατάληψη, οπότε θα ήταν καλύτερα να κάνουν μια κοπάνα και να πάνε για μπάνιο, ώστε να βγάλουν selfie τα πουλιά τους.

Οι μαθητές ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα ψήφο στα 13 -ώστε να έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν έστω μια φορά στη ζωή τους-, γιατί στα 17 πολλοί από αυτούς θα φύγουν από την Ελλάδα και μετά δεν θα μπορούν να έρθουν να ψηφίσουν αφενός επειδή τα εισιτήρια είναι ακριβά και αφετέρου επειδή η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και δεν έχουν κανένα νόημα οι εκλογές στα προτεκτοράτα.

Επίσης, οι μαθητές ζήτησαν από τον Αλέξη Τσίπρα -παράλληλα με την ψήφο στα 13- να περάσει κι ένα νόμο να απαλλάσσονται οι μετανάστες από την στρατιωτική θητεία, γιατί δεν λέει να έρθεις από το Λονδίνο να ψηφίσεις τον Νίκο Φίλη και να βρεθείς αγγαρεία στα μαγειρεία του στρατοπέδου.

(Οι μαθητές απέδειξαν πως η Βουλή των Ελλήνων μόνο για selfie είναι πια. Άλλο λόγο ύπαρξης δεν έχει. Για τον βλακώδη θεσμό της Βουλής των Εφήβων -σε προτεκτοράτο μάλιστα-, ό,τι και να πει κάποιος είναι λίγο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.