Οι πατούσες του Αντώνη στα Πίσω Γιάλια της Άνδρου

patouses antonisΑγαπημένε μου, σου στέλνω από την υπέροχη Άνδρο και το φοβερό beach bar Πίσω Γιάλια τις υπέροχες πατούσες μου, τις οποίες για εσένα και τους αναγνώστες κλάδεψα μετά απο τρεις μήνες.

Εύχομαι να έχεις ενα υπέροχο καλοκαίρι και αναμένονται και οι πατούσες της Τζένης.

Αντώνης

(Αντώνη μου, έχεις φανταστικά πόδια. Από μωρό είχες ωραία πόδια. Γενικά, ήσουν πάντα ωραίος ολόκληρος. Αντώνη, δεν σε βλέπω μαυρισμένο. Τι κάνετε εκεί στην Άνδρο τρεις εβδομάδες; Δεν πιστεύω να δουλεύετε και να χαλάτε την πιάτσα. Αλλά μάλλον τα πόδια σου δεν μαυρίζουν γιατί δεν περνάει ο ήλιος τις τριχάρες. Αντώνη, περιμένω τις πατούσες της Τζένης και καλώ τους αναγνώστες να επισκεφτούν το beach bar στα Πίσω Γιάλια της Άνδρου, για να θαυμάσουν τον Αντώνη αυτοπροσώπως και ολόκληρο. Φιλιά. Και στην Τζένη με τα υπέροχα μάτια. Και στον Γιώργο. Resist to exist.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.