Πατούσες ερωτικής μετανάστριας

patouses vasoulasΓεια σου Πιτσιρίκο!!
Είμαι η Βασούλα και είμαι πρώην βουνίσια (ΚαστοριανοΞανθιώτισσα)! Η ζωή όμως τα έφερε έτσι και έγινα ερωτική μετανάστης, με αποτέλεσμα να βρεθώ στην ακριτική Αλεξανδρουπολάρα!

Γι’ αυτό λοιπόν είμαι σε θέση να σου στείλω τις υπέροχες πατουσάρες από την πιο όμορφη παραλία του Έβρου.

Είμαστε μαζεμένοι παρεούλα στα Δίκελλα με τις ομπρελίτσες μας και τα καρπουζάκια μας, και αγναντευούμε την fabulous Σαμοθρακάρα -εκεί θα βρείτε το πιο θεϊκό κατσίκι του γαλαξία- που αχνοφαίνεται.

Αν δεν είχε και αμέτρητα παιδάκια να τσιρίζουν ανελέητα, θα ήταν ακόμη καλύτερα.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε σένα και όλους τους αναγνώστες του μπλογκ!

Σματς σμουτς

Βασούλα

(Αγαπητή Βασούλα, ο ιππότης για την Βασούλα ήταν στην Αλεξανδρούπολη. Η φωτογραφία είναι πολύ ωραία. Και η Σαμοθράκη είναι ωραία. Να πάτε. Δεν έχει πολλά παιδάκια εκεί γιατί είναι όλοι ξεβράκωτοι. Είναι τα Ελληνάκια που ουρλιάζουν στις παραλίες. Τα ξένα παιδάκια ούτε που ακούγονται. Γι’ αυτό, από μέσα Ιουλίου μέχρι τέλη Αυγούστου, πάμε σε παραλίες που δεν πλησιάζει αυτοκίνητο, οπότε δεν πάνε οικογένειες. Να είσαι καλά, Βασούλα. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.