Πατούσες παντού

patouses germaniaΓεια σου Πιτσιρίκο,
ο Ιούλιος έχει πολλή δουλειά, γι’ αυτό σου στέλνω πατουσο-selfie από τις αρχές Ιουνίου.

Η Ελλάδα θα μας δει τον Σεπτέμβρη και η παρούσα φωτογραφία είναι από τη νήσο Sylt της βόρειας Γερμανίας, από μια παραλία όπου οι σκύλοι ειναι περισσότεροι από τους ανθρώπους και επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να παίζουν μεταξύ τους.

Σε ρόλο photobomber ο Monty.

Αγάπη μόνο,

Πάνος

(Αγαπητέ Πάνο, πολύ όμορφη παραλία. Αν κρίνω από το ότι οι Γερμανοί δεν μπαίνουν στην θάλασσα στη Μεσόγειο τον Μάιο και τις αρχές Ιουνίου γιατί την βρίσκουν κρύα -αν και δεν είναι-, εκεί θα μπαίνουν μόνο τον Αύγουστο και μόνο μέχρι τα γόνατα. Πολύ ωραίος ο Monty, αν και τα πανέμορφα και θεληματικά πόδια σου τον επισκιάζουν. Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές στην Ελλάδα αλλά, ευτυχώς, οι Έλληνες δεν το ξέρουν. Σε ευχαριστώ, Πάνο. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου. Μόνο. Αλλά, αν θέλεις, μπορώ να σου στείλω και χρήματα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.