Πατούσες στα σύννεφα

patouses sunnefaΖήλεψα, Πιτσιρίκο, και αποφάσισα ότι δεν είναι δυνατό να απέχω από το κίνημα της πατούσας. Τώρα που η πατρίδα μας χρειάζεται, να μη φανούμε λίγοι.

Παραλιακή φωτογραφία δεν έχω, όμως σου στέλνω αυτή από το παράθυρό μου, με τις πατούσες να κοιτούν τα σύννεφα (στην καλοκαιρινή τους εκδοχή).

Τι σημασία έχει πού είσαι;

Ο ουρανός παντού είναι ίδιος και είμαστε τυχεροί που τον βλέπουμε.

Home is where your heart is που λένε και κάτι φίλοι μου.

Εγώ θα σου πω ότι πατρίδα μας είναι όλη η γη.

Φιλιά

Ελένη

(Αγαπητή Ελένη, μπορείς να σκαρφαλώσεις σε ένα σύννεφο και να έρθεις στην Ελλάδα. Αν και ζεις σε μια ωραία χώρα με ωραίους ανθρώπους, οπότε κάτσε εκεί που είσαι. Θα σας πω εγώ πότε είναι η ώρα να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Αν και προτείνω το Κίνημα της Πατούσας να γίνει πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο. Να ρίξουμε με τις πατούσες τα σύνορα και να γίνει πατρίδα μας όλη η γη. Να είσαι καλά, Ελένη. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.