Πατούσες στο Αρκουδόρεμα

patouses arkoudoremaΓεια σου Πιτσιρίκο!
Σου στέλνω κι εγώ τις πατουσίτσες μου από τα παγωμένα νερά του Αρκουδορέματος στη Βάλια Κάλντα.

Η Ελλάδα έχει απίστευτη φυσική ομορφιά.

Ευτυχώς που δεν είμαστε και πολύ φυσιολάτρες, και έτσι δεν την έχουμε καταστρέψει ακόμη.

Κατά τ’ άλλα, ένα ακόμη ανούσιο καλοκαίρι συνεχίζεται.

Ωραία η θάλασσα, η αμμουδιά, οι παραλίες, το κάμπινγκ, ο ήλιος, τα τσίπουρα και οι μεζέδες, αλλά χωρίς έρωτα, ακόμη κι αυτά, από ένα σημείο και μετά ξεθωριάζουν.

Δύσκολο πράμα να είσαι μόνος, ειδικά σ’ αυτή τη χώρα, αυτό το διάστημα.

Καλές βουτιές σε όλους!

Σ.

Υ.Γ. Το κίνημα της πατούσας φανταστικό!

(Αγαπητή φίλη, μια χαρά την έχουμε καταστρέψει την Ελλάδα. Μόνο που δεν έχουμε προλάβει να την καταστρέψουμε όλη. Όλα ξεθωριάζουν κάποτε -και η ζωή η ίδια-, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν αξία. Μια χαρά είναι να είσαι μόνος, αρκεί να το έχεις επιλέξει εσύ. Αν η μοναξιά δεν ήταν καλή, ο Θεός θα είχε παντρευτεί. Πάντως, αν δεν θέλετε μοναξιές, αφήστε τα βουνά και πιάστε τα πεδινά και τα παραλιακά. Μου την έχουν πέσει πολλές φορές στην παραλία αλλά ποτέ στα βουνά. Εντάξει, μια φορά μου την είχε πέσει μια αρκούδα αλλά ήμουν σε σοβαρή σχέση τότε και της έριξα χυλόπιτα. Στο Αρκουδόρεμα, αρκούδες έχει, το λέει και η λέξη. Αν είχε έρωτες, θα το έλεγαν Ερωτόρεμα. Στο βουνό είναι και κάπως δύσκολο το φλερτ γιατί μέχρι να βγάλουν και οι δυο όλα αυτά τα ρούχα που φοράνε, πάει η κάψα. Ενώ κοντά στην παραλία είναι πιο εύκολο. Βγάζεις το μαγιό και είσαι έτοιμος. Εύχομαι να έρθει ο έρωτας αλλά, αν δεν έρθει, δεν πειράζει. Άλλωστε και ο έρωτας είναι υπερεκτιμημένος. Πολύ ζωώδης φάση. Καλά, εμένα μου αρέσει αυτό το κτηνώδες. Βέβαια, μετά διαβάζω Ηράκλειτο, για να ισιώσω και να εξιλεωθώ. Ελπίζω να χαμογελάσατε με τις αρλούμπες που γράφω. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.