Πατούσες στο κανό με θέα στο βουνό

patouses kanoHola niño!
Να ‘μαστε πάλι, αφού ξυπνήσαμε, κατεβήκαμε στη θάλασσα και, τσουπ, έβγαλα και τις πατούσες μας άλλη μια φωτογραφία, διότι κρατάω τις υποσχέσεις μου βεβαίως, βεβαίως· όχι σαν κάτι άλλους.

Λοιπόν που λες, πιτσιρίκο, τρία χρόνια μόνο σε διαβάζω, αλλά έχω διαβάσει αρκετά από τα παλιά σου. Πολύ διάβασμα έχω ρίξει.

Έπρεπε να φύγω από Ελλάδα για να δω το φως, να ερωτευτώ, να βρω δουλειά.

Μου λείπει το χωριό μου, αλλά ο έρωτας με βρήκε -ή τον βρήκα εγώ- στο εξωτερικό.

Πήγα Γαλλία για εθελοντισμό και 3 χρόνια μετά βρίσκομαι Ισπανία και παντρεμένη με τον Español μου.

Τώρα μόνο διακοπές εδώ, οικογένεια, μπάνια, θερινό σινεμά, σουβλάκια κου λου που κου λου που.

Πάλι καλά που ο ήλιος και η θάλασσα είναι δωρεάν. Μακάρι να ήταν και τα υπόλοιπα.

Καλό υπόλοιπο σε όλους.

Τα φιλιά μας

Ζ – J

Υ.Γ. Με το πού γυρίσουμε, θα πάμε παραλία και θα σου στείλω και από Ισπανία τα ποδαράκια μας.

Besitos!

(Αγαπητή φίλη, σας συγχωρώ που με διαβάζετε μόνο τρία χρόνια αλλά δεν μπορώ να σας συγχωρήσω που ερωτευτήκατε Ισπανό. Τόσοι Έλληνες ζουν πια στην Γαλλία και στην Ισπανία, Ισπανό πήγατε και παντρευτήκατε; Μεταξύ μας, καλά κάνατε. Πάντως, τα καλύτερα κορίτσια μας έχουν πάρει οι Ισπανοί. Εντάξει, κι εμείς τους έχουμε πάρει μερικά καλά κορίτσια. Καλά κάνετε κι έρχεστε για τουρισμό στην Ελλάδα, γιατί στην Ελλάδα οι τουρίστες αραιώνουν, ενώ στην Ισπανία είχαν πάλι αύξηση τουριστών φέτος και είναι πήχτρα στον κόσμο τα ισπανικά θέρετρα. Να, ορίστε που οι Έλληνες κάνουν διακοπές στην Ελλάδα. Απλά, τώρα ζουν σε άλλες χώρες και έρχονται σαν τουρίστες. Αν φύγουμε όλοι οι Έλληνες στο εξωτερικό και ερχόμαστε μόνο το καλοκαίρι για διακοπές, θα έχουμε δέκα εκατομμύρια τουρίστες παραπάνω. Φοβερό σχέδιο. Περιμένω με αγωνία τα πόδια σας από την Ισπανία. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.