Πατούσες all summer long

patouses woodΑγαπητέ πιτσιρίκο, γεια σου!
Σου γράφω για πρώτη φορά, αν και σε διαβάζω πολύ καιρό. Είπα να συμμετάσχω και εγώ στο κίνημα της πατούσας, αφού πραγματικά είναι ότι πιο ενδιαφέρον γίνεται στο προτεκτοράτο μας αυτό το καλοκαίρι.

Τα υπόλοιπα events με τις απλές αναλογικές και τις -και καλά- διαπραγματεύσεις δεν παρουσιάζουν κανένα ενδιαφέρον, όταν είσαι σκλάβος.

Βέβαια, δεν το έχουν πάρει όλοι χαμπάρι οτι σκλαβωθήκαμε.

Αλλά δεν πειράζει.

Δεν θα χρειαστεί να το καταλάβουν γιατί έρχεται ο πολιτικός κρατούμενος από τα γενοφάσκια του, ο άνθρωπος που θα μας καταλάβει γιατί υπέφερε από παιδί στην εξορία, και όλα θα γίνουν ροζ και ανέμελα όπως παλιά…

Έ ρε γέλια που έχουμε να ρίξουμε! Μέχρι τότε πατούσες και παραλία!

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Σόνια

Υ.Γ. Οι πατούσες μου αυτές τις μέρες δεν πάνε παραλία γιατί έχουν μια ίωση με πυρετούς και αηδίες καλοκαιριάτικα· βγαίνουν μόνο μέχρι την αυλή. Γι’ αυτό, κάνε καμιά έξτρα βουτιά παρακαλώ. Έτσι, για το χαμένο ιώδιο…

(Αγαπητή Σόνια, πράγματι το Κίνημα της Πατούσας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που συμβαίνει στο προτεκτοράτο αυτό το καλοκαίρι. Οι Έλληνες, για να καταλάβουν ότι σκλαβώθηκαν, πρέπει να δουν και την σιδερένια μπάλα με την αλυσίδα στο πόδι. Και πάλι, θα το περάσουν για αξεσουάρ και θα βάφουν την μπάλα και την αλυσίδα σε χαρούμενα χρώματα. Εύχομαι σιδερένια. Χωρίς μπάλα. Ούτε εγώ κάνω βουτιές αυτή την εποχή. Αλλά, αν κάνω, η πρώτη θα είναι για σένα. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.