Πραξικόπημα έγινε και στην Ελλάδα

remosΜετά την Τουρκία, πραξικόπημα έγινε και στην Ελλάδα από αξιωματικούς του Στρατού που δεν βρήκαν τραπέζι στο Nammos της Μυκόνου.

Οι Έλληνες αξιωματικοί έφαγαν πόρτα από το Nammos και δεν μπόρεσαν να δουν τον αγαπημένο τους Αντώνη Ρέμο, οπότε πήραν ανάποδες και έβγαλαν τα τανκς στους δρόμους της Αθήνας και στα σοκάκια της Μυκόνου.

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε από το κινητό του στους Έλληνες και τους είπε πως το πραξικόπημα βάζει σε κίνδυνο το αγαπημένο τους Μνημόνιο, ενώ τους ζήτησε να μείνουν στα σπίτια τους γιατί η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και το πραξικόπημα στρέφεται κατά των δανειστών -στους οποίους ανήκει πια η Ελλάδα-, οπότε δεν αφορά ούτε την ελληνική κυβέρνηση, ούτε τους Έλληνες.

Εκατοντάδες χιλιάδες ανυπάκουοι Έλληνες αγνόησαν την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα να μείνουν στα σπίτια τους-επειδή ήταν Σαββάτο βράδυ και τους είχε φάει η κλεισούρα- και βγήκαν στους δρόμους για βόλτα και σουβλάκια, ενώ έβγαλαν και selfie με τους Έλληνες στρατιώτες δίπλα στα τανκς που είναι γερμανικής κατασκευής και προέλευσης.

Πολλοί Έλληνες χαρτζιλίκωναν τους πραξικοπηματίες για να βάλουν καύσιμα στα τανκς και να πάνε στο Βερολίνο να καρφώσουν την ελληνική σημαία στο Ράιχσταγκ, ενώ άλλοι τους έραιναν με γαρίφαλα, για να τους παρηγορήσουν που δεν μπορούσαν να πάνε στο Nammos να δούνε τον Ρέμο και να παίξουν λουλουδοπόλεμο.

Έλληνες αστυνομικοί επενέβησαν και έσωσαν τους Έλληνες στρατιώτες από βέβαιο λιντσάρισμα από τουρίστριες που είδαν τους παιδαράδες μας με τις χακί στολές και πήρε φωτιά το πράμα τους.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος τηλεφώνησε στο Nammos και ζήτησε τραπέζι για τους πραξικοπηματίες -ώστε να σταματήσει το πραξικόπημα- αλλά ο ιδιοκτήτης του Nammos είναι αντιμνημονιακός και του έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε προσωπικά στον Αντώνη Ρέμο -τάχα μου για να τον ρωτήσει αν παντρεύεται αυτό τον αιώνα ή τον επόμενο, αφού ο γάμος του εκκρεμεί από τον προηγούμενο αιώνα- και τον ρώτησε αν μπορεί να κανονίσει για πρώτο τραπέζι πίστα για αυτόν και κάτι φίλους του.

Ο Αντώνης Ρέμος του είπε πως μπορεί να τον βάλει πάνω στην πίστα, οπότε ο Αλέξης Τσίπρας μπήκε σε ένα τανκ μαζί με τους πραξικοπηματίες και τους πήγε στο Nammos, βάζοντας τέλος στο πραξικόπημα.

Οι πραξικοπηματίες έκαναν τρελό κέφι με τις επιτυχίες του Αντώνη και χόρεψαν με τους κοσμικούς και με τα καλλίγραμμα μοντέλα μέχρι το ξημέρωμα, όπου το κέφι χτύπησε κόκκινο.

(Αν γίνει πραξικόπημα στην Ελλάδα, οι Έλληνες θα βγουν στους δρόμους για να υπερασπιστούν το Μνημόνιο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.