Τα πόκεμον θα φέρουν την ανάπτυξη

pokemonΑγαπητέ Πιτσιρίκο
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να βρεις δουλειά. Αντί να ασχολείσαι με δουλειές από τον προηγούμενο αιώνα, σου προτείνω να γίνεις κυνηγός πόκεμον. Αφού, ούτως ή άλλως, όλη μέρα την περνάς σε παραλίες δεν θα είναι δύσκολο να πιάσεις κανένα από δαύτα.

Για να σου αποδείξω πως το κυνηγητό έχει λεφτά, επισυνάπτω μια εικόνα είναι από το ebay με πωλημένους λογαριασμούς και όχι με λογαριασμούς προς πώληση.

Δηλαδή, υπάρχει άνθρωπος που πούλησε 850 λίρες Αγγλίας (1000 ευρώ) ένα λογαριασμό του.

Βασικά, το προτείνω αυτό σε όλους τους αναγνώστες σου που πιθανόν έχουν smartphone αλλά δεν έχουν εργασία.

Πρέπει να πείσουμε την Nintendo να πλημμυρίσει την Ελλάδα με πόκεμον για να βγάλουν λεφτά οι Έλληνες νέοι.

Για αρχή, προτείνω η προμετωπίδα του Συντάγματος να είναι αφιερωμένη στον πίκατσου.

Είναι το πρώτο βήμα να έρθει η ανάπτυξη, που όλο έρχεται αλλά κανείς δεν έχει δει.

Με τον τουρισμό να δεις τι έχει να γίνει. Όλοι στην Ελλάδα θα έρχονται για να διακοπάρουν και να κάνουν και το χόμπι τους ταυτόχρονα.

Αλλάζοντας θέμα, η περσινή μανία να μπουγελωνόμαστε με παγωμένο νερό κατάφερε, μέσω των χρημάτων που μαζεύτηκαν και δόθηκαν για έρευνα, να φέρει πιο κοντά την θεραπεία του ALS (Amyotrophic lateral sclerosis), μίας πάθησης των νευρώνων του εγκεφάλου.

Πλέον, διαβάζω ειδήσεις και δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω την πραγματικότητα από τις τρολιές.

Η πραγματικότητα με έχει ξεπεράσει.

Φιλικά

Μ.

(Αγαπητέ φίλε, πολύ ωραία η ιδέα σας. Τώρα που οι Έλληνες εγκαταλείπουν μαζικά την Ελλάδα, τα πόκεμον είναι η ιδανική λύση. Με αυτό τον τρόπο, η Ελλάδα θα γίνει η πρώτη χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας που οι κάτοικοί της την εγκαταλείπουν και έχει ανάπτυξη. Η πραγματικότητα μας έχει ξεπεράσει όλους. Αλλά κάνουμε σαν όλα να είναι όπως ήταν πριν από 40 χρόνια. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.