Απορρίπτεται

ZoiΌποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους, έχει την εκτίμησή μου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει όχι στην πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου -ο οποίος υποδύεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια σκλαβωμένη χώρα- και δεν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου διάφοροι γραφικοί και ξεπουλημένοι τύποι θα γιορτάσουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των ολιγαρχών του προτεκτοράτου. Αντιθέτως, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα είναι το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουλίου στην πλατεία Εξαρχείων. Μαζί με τους πολίτες που λένε ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ και τους φίλους τους.

Οι ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ συναντάνε τους φίλους τους σε πλατείες.

Πρώτη στάση, η πλατεία μας.

Με αφορμή την πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου, εμείς θα είμαστε μετά τις 21.30 στην πλατεία Εξαρχείων, για να βρεθούμε και να συζητήσουμε και να διεκδικήσουμε τη Δημοκρατία ξανά, με ανοιχτές πόρτες και ανοιχτούς δρόμους.

Ας έρθει όποιος θέλει.

Χρόνος: Κυριακή 24/7

Τόπος: Ginger Ale (Θεμιστοκλέους 74)

Ένδυμα: Ό,τι βολεύει.

Στολή: Καμία

(Πολύ το γουστάρω αυτό το “Απορρίπτεται”. Και για αυτούς που λένε πως “όταν μια γυναίκα λέει όχι, εννοεί ίσως”, να μια γυναίκα που όταν λέει ΟΧΙ, εννοεί ΟΧΙ. Γιατί εγώ ξέρω έναν άνδρα που, όταν λέει ΟΧΙ, εννοεί ΝΑΙ. Κι αυτή την εποχή υποδύεται τον πρωθυπουργό. Εσείς, όταν λέτε ΟΧΙ, τι εννοείτε;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.