Άπιστες οι Έλληνίδες

cheatingΣοκ έχει προκαλέσει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, σύμφωνα με την οποία οκτώ στις δέκα Ελληνίδες είναι άπιστες.

Οι δυο στις δέκα Ελληνίδες που είναι πιστές μπορεί να είναι για τα μπάζα και να μην βρίσκουν άνδρα για να φασωθούν, οπότε να μην βιαστούμε να πούμε πως δεν είναι ξεκωλιάρες σαν τις υπόλοιπες.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Έλληνες είναι πιο άπιστοι από τις Ελληνίδες –με ποσοστό 84%- αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει με ποιες κάνουν την απιστία αυτοί που περισσεύουν, αφού το ποσοστό των Ελληνίδων που απιστούν είναι μόνο 78%, οπότε μάλλον θα πηγαίνουν με τίποτα ξένες ή θα πηδιούνται μεταξύ τους.

Όπως δήλωσε ο καθηγητής Ανδρολογίας, Κωνσταντίνος Κερατάς, η γυναίκα γεννιέται άπιστη και ψάχνει σαν λυσσάρα να κουτουπωθεί με όποιον βρεθεί μπροστά της, ενώ ο άνδρας γίνεται άπιστος για να φανεί άντρακλας στην παρέα και να μην τον λένε αδερφή που έχει μόνο μια γυναίκα.

Σύμφωνα με τον κ. Κερατά, η γυναίκα γεννιέται άπιστη για να φέρει στον κόσμο υγιείς απογόνους, οπότε πρέπει να πηδηχτεί με 3,5 δισεκατομμύρια άνδρες –που υπάρχουν στη γη-, ώστε να βρει τον πιο κατάλληλο και τον πιο νταβραντισμένο για να την κάνει μάνα.

Βέβαια, αν η γυναίκα παίρνει όποιον περνάει από μπροστά της μόνο και μόνο για να βρει τον κατάλληλο για να την γκαστρώσει, δεν θα έπρεπε να συνεχίσει να παίρνεται με όλους αφού κάνει τρία τέσσερα κουτσούβελα, οπότε αυτές που συνεχίζουν να πηδιούνται αβέρτα με τον έναν και με τον άλλον και μετά την τεκνοποίηση μάλλον είναι μητρομανείς.

Από την άλλη, οι άνδρες είναι παρεξηγημένοι, αφού στην πραγματικότητα δεν θέλουν να βάζουν το πουλί τους σε όποια τρύπα βρεθεί μπροστά τους αλλά είναι αναγκασμένοι να το κάνουν για να αποδεικνύουν τον ανδρισμό τους στους άλλους άνδρες που κι αυτοί είναι αναγκασμένοι να πηδάνε όλη μέρα για τον ίδιο λόγο.

Ο κ. Κερατάς είπε ακόμα πως είναι λάθος η επικρατούσα άποψη πως ο άνδρας είναι κυνηγός και η γυναίκα το θήραμα, εκτός αν ο άνδρας σκοτώσει την γυναίκα με το δίκαννο σαν μπεκάτσα, οπότε τότε η γυναίκα δεν είναι μόνο θήραμα αλλά και νεκρή.

Οι γυναίκες μπορούν και ελέγχουν τις ορμόνες τους, ενώ οι άνδρες δεν μπορούν να ελέγξουν τις δικές τους ορμόνες, οπότε είμαι αθώος κύριε πρόεδρε που την έβαλα κάτω με το ζόρι και της πέταξα τα μάτια έξω, αφού ένοχες είναι οι ορμόνες μου που με έκαναν πύρκαυλο.

Σύμφωνα με τον κ. Κερατά, ο ανδρικός εγκέφαλος είναι πρωτόγονος συγκριτικά με τον γυναικείο εγκέφαλο, οπότε μάλλον οι περισσότερες γυναίκες προσποιούνται τις χαζoβιόλες, ενώ στην πραγματικότητα είναι διάνοιες.

Ο κ. Κερατάς συμβουλεύει τους άνδρες να προσέχουν τη γυναίκα τους στην ωορρηξία γιατί είναι βιολογικά έτοιμη να απιστήσει, οπότε αν δεν της σκίσετε εσείς τα ράμματα, θα ξεσκιστεί με τον υδραυλικό ή με όποιον άλλον βρει μπροστά της.

Μια άλλη λύση είναι να φορέσετε στη γυναίκα σας μια ζώνη αγνότητας, να της κάνετε κλειτοριδεκτομή ή να την κλειδώσετε στο σπίτι αλλά θα χάσετε τον μισθό της, οπότε καλύτερα αφήστε την να πάει να γ@μηθεί γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είναι ώρα να το παίζετε εραστές και γαμίκουλες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.