Ένας σεισμός θα μας σώσει από τον ΕΝΦΙΑ

EARTHQUAKEΜε ελπίδες έχει γεμίσει τους Έλληνες ο φονικός σεισμός στην Ιταλία, αφού δεν αποκλείεται ο σεισμός να έρθει και κατά Ελλάδα μεριά και να λύσει τα προβλήματα πολλών Ελλήνων. Κάποιων για πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν γίνει πολύ μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα, θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ -γιατί θα έχει έρθει όλη η χώρα κάτω- , ενώ όλο και θα τσιμπήσουμε τίποτα δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση που είναι πολύ ευαίσθητη όταν σε έχουν πλακώσει 100 τόνοι μπάζα.

Τώρα αποδεικνύεται πόσο δίκιο έχουν οι Μενουμευρώπηδες γιατί, αν η Ελλάδα έμενε εκτός Ευρώπης, ο σεισμός της Ιταλίας δεν θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα, αφού η χώρα μας θα ήταν εκτός Σέγκεν και δεν θα μπορούσε να περάσει τα σύνορα.

Εδώ που φτάσαμε, ο μόνος τρόπος για να σωθεί η Ελλάδα είναι να γίνει στη χώρα μας ένας μεγάλος σεισμός.

Αν γίνει ένας σεισμός με πολλά θύματα και μεγάλες καταστροφές, θα μας κατασυμπαθήσουν όλοι.

Είναι πονόψυχοι αυτοί οι Ευρωπαίοι και θα συγκινηθούν, αν δουν τη χώρα μας ισοπεδωμένη.

Θα τους πιάσουν τα φιλανθρωπικά τους και θα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα στείλει στους άτυχους Έλληνες τη μεγαλύτερη βοήθεια.

Και πάνω στον ανταγωνισμό, θα μας χαρίσουν και τα χρέη· από κει που χρωστούσαμε, θα βρεθούμε με πλεόνασμα.

Αν δεν κάνει σεισμό, μπορούμε να αρχίσουμε να χοροπηδάμε όλοι μαζί πάνω κάτω –συντονισμένα-, ώστε να μετακινηθούν οι τεκτονικές πλάκες και να καταφέρουμε να πετύχουμε έναν ωραίο σεισμό 9 Ρίχτερ που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην ανάπτυξη.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του κειμένου -και όλων των κειμένων μου-, χωρίς την άδειά μου. Η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική. Ειδικά, αν είστε θεογκόμενα και κρεβατογεμίστρα. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.