Είμαστε όλοι Γερμανοί Επενδυτές

enfiaΚαλημέρα όλη μέρα, Φίλε Πιτσιρίκο,
Η πρώτη φορά αριστερά ξαναχτυπά.
Μετά την κατάργηση του Ε.Ν.Φ.Ι.Α,την επαναφορά της κατώτατης σύνταξης στα 751 ευρώ και γενικότερα την κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο σε ένα άρθρο, έρχεται άλλη μία τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης η οποία μας κάνει να φουσκώνουμε από περηφάνια, σε σημείο που το μπαμ της φούσκας θα ακουστεί μέχρι την Αλάσκα, κάνοντας τους πιγκουίνους να μεταναστεύσουν στην ζούγκλα από την τρομάρα τους.

Θυμάσαι, Πιτσιρίκο, εκείνα τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που δεν θα τα πουλάγαμε ποτέ γιατί είναι περιουσία του Ελληνικού λαού;

Όπως όλοι γνωρίζουν,πριν από λίγο καιρό πουλήθηκαν. Και πουλήθηκαν πανηγυρικά στην γερμανική Fraport.

Όλη η “αριστερή” κυβέρνηση πανηγύριζε για τις τεράστιες επενδύσεις που θα έκανε η γερμανική εταιρεία, η οποία χρωστούσε σε όποιον μιλάει σε αυτό τον πλανήτη.

300.000.000 ευρώ επενδύσεις θα έκαναν οι Γερμανοί, φίλε Πιτσιρίκο.Και τις κάνουν.

13 ευρώ χαράτσι σε κάθε εισιτήριο από και προς τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Για τα πρώτα 4 χρόνια αυτά, γιατί μόλις η γερμανική εταιρεία πιάσει τον στόχο των 300.000.000 το χαράτσι θα γίνει 18 ευρώ.

Αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η σύμβαση που υπέγραψαν οι πεινασμένοι σωτήρες.

Είμαστε όλοι γερμανοί επενδυτές φίλε Πιτσιρίκο.

Τώρα, θα μου πεις, δούλοι σε αποικία είμαστε, τι θα έπρεπε δηλαδή; Να πληρώνει η Fraport 13 ευρώ από το εισιτήριο μας για να ταξιδεύουμε εμείς;

Χα χα!!! Ας γελάσω!!!

Γι’αυτό κι εγώ τώρα θα συμπεριφερθώ σαν κλασικός δούλος και παρτάκιας. Και εξηγούμαι.

Ελληνίδες και Έλληνες, χέστηκα για το νέο χαράτσι.

Και χέστηκα, αφενός γιατί δεν μπαίνω στα αεροπλάνα επειδή τα φοβάμαι (καθώς και τα ύψη) και αφετέρου χέστηκα διότι, αν ποτέ μπω σε αεροπλάνο, θα μπω σε αυτό που πάει στην Πάρο.

Στο Ελληνικό αεροδρόμιο της Πάρου που είναι προσφάτως ανακαινισμένο και ανήκει μόνο στον ελληνικό λαό (αν το έγραφα αυτό το τελευταίο στην δική μου σελίδα στο Facebook θα μου έκανα “like”-τόσο πολύ μου άρεσε).

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι δεν θα πληρώσω ποτέ χαράτσι. Το πρόβλημα το έχουν αυτοί και αυτές που χρησιμοποιούν αεροπλάνα.

Εγώ χέστηκα.

Η φωτογραφία είναι ο προσωπικός μου Ε.Ν.Φ.Ι.Α.

Ο παράνομος προσωπικός μου Ε.Ν.Φ.Ι.Α που η κυβέρνηση Σύριζα θα καταργούσε μόλις γινόταν κυβέρνηση.

1055 ευρώ Πιτσιρίκο. Όσος είναι ο μισθός μου, ύστερα από 24 χρόνια δουλειάς.

Αλλά ας μην διαμαρτύρομαι, όπως λένε και κάτοικοι του προτεκτοράτου.

Και δεν πρέπει να διαμαρτύρομαι αφενός γιατί έχω ακόμα δουλειά και αφετέρου γιατί το “Χαμόγελο του παιδιού” θα πληρώσει Ε.Ν.Φ.Ι.Α 57.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι είμαι τυχερός.

Τι να λέμε. Μακράν η πιο ξεπουλημένη κυβέρνηση του πλανήτη.

Μακράν οι κάτοικοι της αποικίας οι πιο αποχαυνωνένοι και οι πιο καθυστερημένοι στο σύμπαν.

Με εκτίμηση

Αντώνης

Υ.Γ. Σήμερα γιορτάζει ο Πρωθυπουργός μας. Να τον χαίρονται.

(Αγαπητέ Αντώνη, το αστείο είναι πως κύριος μέτοχος της Fraport είναι το γερμανικό δημόσιο. Δηλαδή, τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της όμορφης πατρίδας μας δεν ιδιωτικοποιήθηκαν αλλά πέρασαν από το ελληνικό δημόσιο στο γερμανικό δημόσιο. Όπως, η ΤΡΕΝΟΣΕ πουλήθηκε στο ιταλικό. Το γερμανικό δημόσιο και το ιταλικό δημόσιο είναι καλά. Το ελληνικό δημόσιο είναι κακό. Είμαι Έλληνας φιλελές. Αντώνη, το αεροδρόμιο της Πάρου το έφτιαξαν, για να το πουλήσουν στους Γερμανούς. Ετοιμάσου να πηγαίνεις στην Πάρο και στη Νάξο με τα Blue Star Ferries, μέχρι να τα πάρει κι αυτά κάνα γερμανικό ή γαλλικό δημόσιο, οπότε θα πηγαίνουμε κολυμπώντας. Τέλεια πάει το ξεπούλημα της χώρας μας. Μου αρέσει που οι Έλληνες δεν κάνουν ούτε κιχ. Πολύ περήφανος, γενναίος και ηρωικός λαός. Αλλά να μην γράφουμε τέτοια πράγματα και μας πουν μίζερους. Αντώνη, σπίτι μου ήθελες, οπότε πλήρωνε ΕΝΦΙΑ. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν το έχουν αντιληφθεί αλλά πληρώνουμε για να μας επιτρέπουν να ζούμε στη χώρα μας. Άντε καλέ που είναι ξεφτίλα αυτό. Είναι πολύ ωραίο και μοντέρνο. Να είσαι καλά, Αντώνη.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.