Ελλείψεις σε εθνική υπερηφάνεια στην αγορά

ndΠροβληματισμό προκαλούν οι ελλείψεις σε εθνική υπερηφάνεια που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες στην αγορά.

Η ζήτηση για εθνική υπερηφάνεια είναι αυξημένη στις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων, με αποτέλεσμα η εθνική υπερηφάνεια να εξαφανιστεί από τα ράφια των καταστημάτων.

Αυτό που αύξησε κατακόρυφα την ζήτηση για εθνική υπερηφάνεια ήταν το χρυσό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη στην σκοποβολή.

Οι Έλληνες αναζητούν πια την εθνική υπερηφάνεια παντού, αφού έχουν φάει τόσες σφαλιάρες τα τελευταία χρόνια που βλέπουν αστεράκια.

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο πως οι Έλληνες έχουν αποδεχτεί το ξεπούλημα και την υποδούλωση της χώρας τους για έναν αιώνα και αναζητούν την εθνική υπερηφάνεια σε μετάλλια αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλλον αυτό εξηγείται απόλυτα από το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν ένα από τα χαμηλότερα IQ στον πλανήτη αλλά νομίζουν ότι είναι πανέξυπνοι.

Εθνικά υπερήφανοι που η χώρα τους είναι προτεκτοράτο, μόνο οι Έλληνες θα μπορούσαν να είναι.

Ωραία φάση, αντί για ντροπή, να νιώθεις εθνικά υπερήφανος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέα αύξηση της τιμής της εθνικής υπερηφάνειας, αφού η Ελλάδα διεκδικεί με αξιώσεις το χρυσό μετάλλιο στο τραμπολίνο.

Η εθνική υπερηφάνεια θα είναι πολύ χρήσιμη τους επόμενους μήνες που θα γίνει αντιληπτό πια από όλους πως η ελληνική οικονομία έχει καταρρεύσει αλλά δεν μας το λένε για να μην στενοχωρηθούμε και δεν είμαστε πια εθνικά υπερήφανοι.

Μπορεί να υπάρχουν ελλείψεις σε εθνική υπερηφάνεια αλλά ευτυχώς η Ελλάδα δεν έχει ξεμείνει από κωλόχαρτο, για να σκουπίζουν τα δάκρυά τους όσοι έχουν χεστεί από τη χαρά τους.

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του μπλογκ. Εύχομαι σε όσους τα αναδημοσίευαν να καταφέρουν κι αυτοί κάποτε να γράφουν κείμενα που -στα μέσα του Αυγούστου- θα κάνουν πάνω από 350 χιλιάδες αναγνώσεις.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.