Η ΔΟΕ απέκλεισε τους Έλληνες αθλητές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

greeks rioΣάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της ΔΟΕ να αποκλείσει όλους τους Έλληνες αθλητές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επειδή βρέθηκαν ντοπαρισμένοι με Μνημόνια.

Σε ξαφνικό έλεγχο αντιντόπινγκ που έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό, βρέθηκαν στα ούρα των Ελλήνων αθλητών τεράστιες ποσότητες Μνημονίου.

Στα ούρα και στο αίμα των Ελλήνων αθλητών ανιχνεύτηκαν ακόμα -εκτός από το μοναδικό ελληνικό DNA- μεγάλες ποσότητες εθνικών μύθων, ξερολίασης και ωχαδερφισμού.

Οι γιατροί της ελληνικής αποστολής υποστηρίζουν πως οι αθλητές δεν ευθύνονται για την έκθεσή τους στα Μνημόνια της Ελλάδας, και πως δεν πρέπει να αποκλειστούν.

Τα Μνημόνια αποτελούν την τελευταία και καλύτερη μορφή ντόπινγκ, αφενός γιατί κάνουν τους αθλητές να αντέχουν 100 χρόνια κακουχίες και αφετέρου επειδή δεν ανιχνεύονται εύκολα στα ούρα.

Μετά τον αποκλεισμό των Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει προκύψει πρόβλημα με το ποιος θα κρατάει την ελληνική σημαία που μπαίνει πάντα πρώτη στο στάδιο, σε ένδειξη τιμής στους Έλληνες που υποδουλώθηκαν με τη θέλησή τους.

Μπροστά στον κίνδυνο να μην μπει η Ελλάδα πρώτη στο στάδιο -και να μπει το Αφγανιστάν με την Αλβανία-, έφτασαν εσπευσμένα στο Ρίο ο Σάκης Ρουβάς και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο Σάκης Ρουβάς θα μπει στο στάδιο κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία και θα φωνάζει στους θεατές “Είστε έτοιμοιιιιιι;”, ενώ η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα περπατάει πίσω του -κρατώντας συμβολικά στην αγκαλιά της ένα ετοιμοθάνατο προσφυγόπουλο από τη Συρία- και θα έχει ράψει το στόμα της με κοτετσόσυρμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την φτώχεια που μαστίζει τον πλανήτη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.