Η ελονοσία σώζει τους Έλληνες από τον ΕΝΦΙΑ

mosquitoΕυχάριστα είναι τα νέα για την χώρα μας, αφού η ελονοσία εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς και καλύπτει το κενό της εθνικής υπερηφάνειας που άφησε η λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σύμφωνα με την Νέα Δημοκρατία, η έξαρση της ελονοσίας οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει κάνει ακόμα και τα κουνούπια έξαλλα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να νοσήσουν από ελονοσία τέσσερα εκατομμύρια Έλληνες, ενώ λίγες μέρες αργότερα τουλάχιστον δυο εκατομμύρια θα τα τινάξουν.

Το θετικό για αυτούς που θα πεθάνουν από ελονοσία είναι πως θα γλιτώσουν από τη νόσο του ΕΝΦΙΑ που προκαλεί αργό και βασανιστικό θάνατο.

Πιο πολύ κινδυνεύουν από την ελονοσία οι φιλελέδες του Κυριάκου Μητσοτάκη, επειδή είναι όλοι τεμπελχανάδες και μπουχέσες, με αποτέλεσμα τα κουνούπια να τους πετυχαίνουν ακίνητους και τροφαντούς και να τους ξεσκίζουν στα τσιμπήματα.

Η ελονοσία δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο αλλά οι πρόσφυγες δεν είναι άνθρωποι, οπότε μπορεί να κολλήσουν τους καθαρόαιμους Έλληνες που είναι γνήσιοι απόγονοι του Σωκράτη.

Το ελληνικό DNA είναι ευαίσθητο στην ελονοσία, γιατί οι Έλληνες αρέσκονται να κυλιούνται στα έλη, στο βούρκο και στην λασπουριά.

Αν το κουνούπι τσιμπήσει κάναν σιχαμένο λαθρομετανάστη που έχει ελονοσία -επειδή δεν έμεινε στην πατρίδα του να πολεμήσει με τα κουνούπια- και μετά τσιμπήσει έναν καθαρόαιμο Έλληνα, το κουνούπι θα τα τινάξει αμέσως γιατί το αίμα των Ελλήνων είναι γκουρμέ και το κουνούπι έχει συνηθίσει στο junk blood.

Οι πολιτικοί σκοτώνονται για της έξαρση της ελονοσίας -εξαιτίας μερικών κρουσμάτων- αλλά κανένας δεν μιλάει για την ραγδαία έξαρση που παρουσιάζουν τα κoνδυλώματα, αφού είναι προφανές πως κανείς από αυτούς δεν γ@μάει, οπότε δεν τους νοιάζει για όλους εμάς που είμαστε μέσα στην κάβλα και ορμάμε με ενθουσιασμό με το κεφάλι μέσα στο πράμα της αλληνής αλλά μας πέφτει αμέσως μόλις δούμε αυτά τα αντιπαθητικά εξανθήματα.

Επειδή είναι βέβαιο πως και τα κoνδυλώματα τα φέρνουν στην Ελλάδα οι μετανάστες, στείλτε όλους αυτούς τους σιχαμένους στην Τουρκία, ώστε να κολλήσουν τους Τούρκους ελονοσία και κoνδυλώματα και να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά.

(Πολύ έξυπνοι αυτοί οι φιλελέδες του Μητσοτάκη που αποφάσισαν να κάνουν αντιπολίτευση για μερικά κρούσματα ελονοσίας σε μια χρεοκοπημένη χώρα στη μέση της τουριστικής περιόδου. Υποθέτω πως θα παρακαλάνε να υπάρξει και κρούσμα ελονοσίας σε έναν τουρίστα για να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς. Ωραία φάση η πολιτική αντιπαράθεση στο προτεκτοράτο για ναυτικά ατυχήματα, ελονοσία, ολυμπιονίκες και άλλα τέτοια καυτά πολιτικά θέματα. Γενικά, η χώρα είναι παγιδευμένη ανάμεσα σε αριστερούς και δεξιούς απατεώνες, που δεν τους τσιμπάει κάνα κουνούπι να τους στείλει στον διάολο. Αλλά να είναι καλά οι καθυστερημένοι που υποστηρίζουν τους μεν και τους δε.)

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του κειμένου -και όλων των κειμένων μου-, χωρίς την άδειά μου. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.