Με Pokemon θα γίνουν οι επόμενες εκλογές

pokemon voteΠροβληματισμό προκαλεί στην πολιτική μαφία της χώρας το ενδεχόμενο να υπάρξει τεράστια αποχή στις επόμενες εκλογές και η εκλεγμένη κυβέρνηση να μην έχει νομιμοποίηση από την κοινωνία.

Με τον ένα στους δυο Έλληνες ψηφοφόρους να έχει γυρίσει την πλάτη στο σάπιο και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα -όπως φάνηκε από την αποχή των εκλογών του περασμένου Σεπτεμβρίου-, οι εκλογές ανησυχούν πολύ τόσο την κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση με το 18% του εκλογικού σώματος -με λιγότερο δηλαδή από τον ένα στους πέντε Έλληνες ψηφοφόρους-, οπότε η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να έχει ακόμα μικρότερο ποσοστό.

Παράλληλα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση ξέρουν πως οι εκλογές δεν πρέπει να καθυστερήσουν μέχρι το 2019, αφενός γιατί τα μέτρα δεν βγαίνουν και οι Έλληνες δεν έχουν να πληρώσουν, και αφετέρου γιατί ακόμα μερικές εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα έχουν εγκαταλείψει μέχρι τότε τη χώρα, οπότε η αποχή θα σπάσει όλα τα ρεκόρ και η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές δεν θα μπορεί να σταθεί.

Για να αλλάξουν το κλίμα -και να προσελκύσουν τουλάχιστον τους νέους στις κάλπες-, οι κυβερνώντες σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν στις επόμενες εκλογές τα Pokemon.

Η σκέψη είναι να τοποθετηθούν Pokemon στα εκλογικά τμήματα της χώρας, ώστε να αναγκαστούν οι νέοι να πάνε να τα κυνηγήσουν και να ψηφίσουν.

Τα Pokemon θα τοποθετηθούν πίσω από το παραβάν και μέσα στις κάλπες, ώστε να μην χαθεί καμία ψήφος.

Όλα τα εκλογικά τμήματα θα έχουν Wi-Fi, για να μην ξεφύγει κανένα Pokemon και καμία ψήφος.

Η χρήση των Pokemon, για να πάνε οι πολίτες στις κάλπες και να ψηφίσουν, φέρνει την Ελλάδα ξανά στην πρωτοπορία και επαναφέρει την Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.