Οι Ολυμπιονίκες θα μιλήσουν στη Βουλή

korakaki stefanidi petrouniasΟι Έλληνες ολυμπιονίκες θα μιλήσουν στη Βουλή, μετά από πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη, ώστε να αναγγείλουν πανηγυρικά στους Έλληνες τον ερχομό του ΕΝΦΙΑ.

Με το σύνθημα “Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν, το πάρτι συνεχίζεται με τον ΕΝΦΙΑ”, οι ολυμπιονίκες μας θα στείλουν μήνυμα αισιοδοξίας στους Έλληνες που έχουν φουσκώσει τόσο πολύ από εθνική υπερηφάνεια που είναι έτοιμοι να φάνε και εκατό ακόμα νέους φόρους κατακέφαλα, χωρίς να παραπονεθούν.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως τόσοι και τόσοι καθυστερημένοι -όπως ο ίδιος- έχουν μιλήσει από το βήμα της Βουλής, οπότε ας μιλήσουν και οι ολυμπιονίκες, αφού η χώρα είναι προτεκτοράτο και η Βουλή δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, οι Έλληνες πρέπει να μιμηθούν τους ολυμπιονίκες μας, οπότε ετοιμαστείτε όλοι να το ρίξετε στη σκοποβολή, στους κρίκους και στο επί κοντώ, για να εξαφανιστούν το χρέος και τα Μνημόνια, και να έρθει επιτέλους η ανάπτυξη.

Στην διάρκεια της επίσκεψης των ολυμπιονικών μας τη Βουλή, θα υπάρξει και ένα σόου, αφού ο Λευτέρης Πετρούνιας θα κάνει το πρόγραμμά του στους κρίκους, και μετά θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο πρόγραμμα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ θα τους ακολουθήσουν ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Βούτσης.

Οι ολυμπιονίκες μας είναι ενθουσιασμένοι με την πρωτοβουλία του Σταύρου Θεοδωράκη να μιλήσουν στη Βουλή αλλά για διαφορετικούς λόγους από αυτούς που φαντάζεστε.

Και οι έξι ολυμπιονίκες μας είναι υπέρ της ένοπλης πάλης και σκοπεύουν να καλέσουν τους Έλληνες να πάρουν τα όπλα και να εξεγερθούν για να απελευθερώσουν την Ελλάδα.

Οι ολυμπιονίκες μας ντρέπονται που εκπροσώπησαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ένα προτεκτοράτο και πιστεύουν πως οι Έλληνες πολιτικοί είναι όλοι ξεπουλημένοι, οπότε ο ένοπλος αγώνας είναι μονόδρομος.

Βέβαια, αυτά δεν τα ξέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης, οπότε θέλω να δω την έκφρασή του, όταν θα δει την Κορακάκη και την Στεφανίδη με τα Καλάσνικοφ στα χέρια και τα μαχαίρια στα δόντια να τον σημαδεύουν στο δόξα πατρί.

(Έχει πολύ μεγάλη πλάκα που οι Έλληνες πολιτικοί κατηγορούν ο ένας τον άλλον για λαϊκισμό αλλά θα καλέσουν τους ολυμπιονίκες στη Βουλή, για να μιλήσουν. Άντε καλέ που είστε όλοι λαϊκιστές του κερατά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.