Ο Γιουσέιν Μπολτ κουτούπωσε και μια Ελληνίδα

boltΣυνεχίζονται οι επιτυχίες για την χώρα μας -και μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων-, αφού ο Γιουσέιν Μπολτ, ο μεγαλύτερος αθλητής όλων των εποχών, πήδησε και μια Ελληνίδα.

Οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται εθνικά υπερήφανοι, αφού, ανάμεσα στις τριάντα γυναίκες που κουτούπωσε ο Γιουσέιν Μπολτ τις τελευταίες δυο ημέρες, βρίσκεται και ένα δικό μας κορίτσι.

Μάλιστα, ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε πως η Ελληνίδα ήταν η καλύτερη από όλες αυτές που φιστίκωσε.

Όπως είπε ο Γιουσέιν Μπολτ, η Ελληνίδα ήταν και η μοναδική που -μετά το πήδημα- του έφτιαξε κι έναν καφέ, αφού οι υπόλοιπες τον παρατούσαν ξεζουμισμένο στο κρεβάτι και έτρεχαν να ανεβάσουν στα social media τις φωτογραφίες που είχαν τραβήξει την ώρα που τον πίπωναν.

Ο Μπολτ εντυπωσιάστηκε επειδή η Ελληνίδα ήταν η μόνη που δεν τραβούσε selfie την ώρα που γαμιόσαντε αλλά δεν ξέρει πως αυτό συνέβη μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελε να μάθουν οι γονείς της και οι φίλοι της πως πηδιόταν με έναν μαύρο.

Στη συνέχεια, η Ελληνίδα του έβαλε μια μπουγάδα και του έπλυνε και το σώβρακο που ήταν μέσα στην μπίχλα από τα ψωλοχύματα.

Μετά, η Ελληνίδα του έφτιαξε κι ένα ταψί μουσακά, για να πάρει τα πάνω του ο άνθρωπος που τον ξέσκισαν οι λυσσάρες.

Ο Γιουσέιν Μπολτ έμεινε έκπληκτος από την Ελληνίδα και θέλει τώρα να την πάει στην μάνα του στην Τζαμάικα, για να πάρει την ευχή της και να παντρευτεί τη συμπατριώτισσά μας.

Η Ελληνίδα -της οποίας η ταυτότητα παραμένει άγνωστη και το μόνο που ξέρουμε γι’ αυτήν είναι πως είναι άσος στα τσιμπούκια- είπε στον Γιουσέιν Μπολτ πως θα τον παντρευτεί μόνο αν αλλάξει υπηκοότητα και γίνει Έλληνας και χριστιανός ορθόδοξος.

Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι έτοιμος να αλλάξει υπηκοότητα και να βαφτιστεί χριστιανός ορθόδοξος, ενώ δήλωσε πως θα συνεχίσει τον στίβο και πως στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο θα συμμετάσχει με τα χρώματα της Ελλάδας.

Στο Τόκιο ετοιμαστείτε να ζήσετε και νέες στιγμές εθνικής υπερηφάνειας, με τον συμπατριώτη μας, τον Γιουσέιν Μπολτ.

Μπράβο στο κορίτσι μας που τον κουκούλωσε, για χάρη της πατρίδας!

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του κειμένου -και όλων των κειμένων μου-, χωρίς την άδειά μου. Η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική. Ειδικά, αν είστε θεογκόμενα. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.