Πατούσες με φόντο Μαραθονήσι

patouses marathonisiΦίλε Πιτσιρίκο
Τόσες εβδομάδες βλέπω τις διαδικτυακές πατούσες που έκανες μόδα και είπα να στείλω και γω ένα σετάκι από Ζάκυνθο (με το κορίτσι μου)…

Παρότι ερωτικός μετανάστης στη Ζάκυνθο εδώ και 6 χρόνια, μέχρι χτες δεν είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ το Μαραθονήσι.

Αλλά αν έχεις καλούς φίλους, βρίσκεις και την ευκαιρία να κάνεις και αυτή τη βόλτα.

Μία φιλική συμβουλή (μάλλον αυτονόητη) προς όλους: Παιδιά, καθώς οι εποχές της αφθονίας πέρασαν ανεπιστρεπτί, η καλοπέραση πια θέλει παρέα.

Πάρτε τους καλύτερους φίλους σας, την οικογένειά σας -ή όποιον τέλος πάντων είναι η καλύτερη παρέα σας- και κάντε ομαδικές εξορμήσεις.

Μοιράστε τα έξοδα και πολλαπλασιάστε τη διασκέδαση!

Όσο κι αν οι πολίτες και οι πολιτικοί της κάνουν ότι μπορούν για να τα σκατώσουν, η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι μία υπέροχη χώρα, με εξαιρετικές επιλογές για διακοπές, για ξεκούραση, για διασκέδαση, για ότι θέλετε.

Τα ζόρια θα είναι ακόμα εδώ και τον Σεπτέμβρη, αλλά οφείλουμε στους εαυτούς μας να γεμίσουμε μπαταρίες, για να έχουμε αντοχές και για την επόμενη χρονιά.

Ο Αλέξης, ο Κούλης, ο Άδωνις, η Φώφη, ο Σταύρος και όλος ο λοιπός συρφετός δε θα χαθούν, αλλά και εμείς θα κάνουμε τις βουτιές μας και θα απολαύσουμε και τις φεγγαράδες μας και θα διασκεδάσουμε, γιατί ρε κερατάδες η ζωή είναι μόνο μία!

Και από Σεπτέμβρη, με λίγο πιο γεμάτες μπαταρίες, θα βρεθούμε απέναντί σας και πάλι.

Το λέει και ο στίχος:

Είναι δική μας η ζωή μας!

Οφείλουμε και να παλέψουμε γι αυτήν αλλά και να την απολαύσουμε (ο σκοπός της πάλης μας άλλωστε).

Αύγουστος! Απολαύστε τη ζωή!

Από τη Ζάκυνθο με αγάπη

ο Μαθηματικός

(Αγαπητέ φίλε, ωραία θα είναι στην Ζάκυνθο αυτή την εποχή. Το Μαραθονήσι είναι υπέροχο. Τις πατούσες τις σταμάτησα -γιατί ήταν εκατοντάδες και δεν προλάβαινα να ανεβάζω τα ποστ- αλλά για τον συμπατριώτη έκανα μια εξαίρεση. Ωραία πόδια έχετε. Ταιριαστά. Αυτό με τις μπαταρίες -που πρέπει να φορτίσουμε- να μην έγραφες μόνο. Δεν το μπορώ αυτό με τις μπαταρίες. Πες στο κορίτσι να σε πάει και στην κρυφή παραλία πριν τα Ξύγκια, στον χωματόδρομο. Την αριστερή, την δύσκολη. Καλά να περνάτε. Χωρίς μπαταρίες. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.