Στο Nammos της Μυκόνου θα γίνει η υποδοχή των Ελλήνων ολυμπιονικών

nammosΑίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως η επίσημη υποδοχή των Ελλήνων ολυμπιονικών θα γίνει στο Nammos της Μυκόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν χρήματα για φιέστες, οπότε η υποδοχή των Ελλήνων που θα κατακτήσουν μετάλλια και καλές θέσεις στους Ολυμπιακούς του Ρίο θα γίνει στο Nammos.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για την θριαμβευτική υποδοχή των ολυμπιονικών στη Μύκονο, και, σε ένδειξη τιμής στους ολυμπιονίκες μας, ξηλώνονται οι ξαπλώστρες από την Ψαρρού, αφού και στην αρχαία Ελλάδα γκρέμιζαν τις ξαπλώστρες, επειδή η πόλη που είχε ολυμπιονίκες δεν είχε ανάγκη από ξαπλώστρες και άπλωναν όλοι τις πετσέτες τους στην άμμο.

Στην υποδοχή των ολυμπιονικών μας στο Nammos θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ανέβαλε για μια ακόμα φορά τον γάμο του, για να μην χάσει το μεροκάματο.

Τον Αντώνη Ρέμο θα συνοδεύσουν οι Rolling Stones, ενώ υπάρχουν φήμες πως ο Αντώνης Ρέμος και ο Μικ Τζάγκερ θα τραγουδήσουν ντουέτο το Strangers in the night (AIDS in the morning) και το Καραπιπερίμ.

Ήδη, η χρυσή σκοποβόλος μας, Άννα Κορακάκη, βρίσκεται στη Μύκονο και προπονείται με τον Αντώνη Ρέμο στο να πετυχαίνει μπουκάλια σαμπάνιας που εκσφανδονίζονται προς τον τραγουδιστή.

Φήμες θέλουν τον Αντώνη Ρέμο να βάζει στο κεφάλι του ένα μπουκάλι σαμπάνια και να προκαλεί την Άννα να το πετύχει, οπότε καταλαβαίνουμε πως η βραδιά υποδοχής των ολυμπιονικών μας στο Nammos θα έχει πολλές εκπλήξεις, χιλιάδες πυροτεχνήματα, και το κέφι θα χτυπήσει κόκκινο.

Οι κρατήσεις για την βραδιά υποδοχής των ολυμπιονικών στο Nammos της Μυκόνου έχουν ξεκινήσει, ενώ έγιναν γνωστές και οι τιμές.

Για τα τραπέζια κοντά στην εξέδρα οι τιμές ξεκινούν από 2.000 ευρώ το κεφάλι και το μενού περιλαμβάνει ένα μπουκάλι σαμπάνια και μια μερίδα εθνική υπερηφάνεια.

Μύκονοοοοοοοοοοοςςςς!!!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.