Και ηλίθιοι και καθυστερημένοι

Γεια σου σύντροφε πιτσιρίκο,
Το μπουρδέλο έχει μπει και επισήμως στη ζώνη του λυκόφωτος. Δεν ξέρω αν πήρε το μάτι σου τι αλλαγές ετοιμάζουν οι πρώτοι-φορά-αριστερά για την έκδοση διαβατηρίου;

Πρώτα να σου πω πώς γίνεται η έκδοση διαβατηρίου σε ένα πολιτισμένο κράτος, ας πούμε την Σουηδία.

Κλείνεις ραντεβού μέσω internet στο αστυνομικό τμήμα της αρεσκείας σου. Πας και κάνεις αίτηση με την σουηδική ταυτότητα μόνο. Σου βγάζουν εκεί τις απαραίτητες φωτογραφίες. Ξαναπερνάς και παραλαμβάνεις το διαβατήριο.

Πολιτισμός!

Πάμε τώρα στο μπoυρδέλο.

Μέχρι τώρα, ζητάνε ταυτότητα, πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης (έτσι απλά για να το δούνε), πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης (είναι ευαίσθητα και μπαγιατεύουν), και τις δύο φωτογραφίες ειδικών προδιαγραφών.

Κάποιος βαριά καθυστερημένος, όμως, αποφάσισε ότι όλα αυτά είναι λίγα και ετοιμάζει νόμο που θα αφαιρεί το μόνο έγγραφο που έχει νόημα να προσκομιστεί για την έκδοση διαβατηρίου πολιτισμένης χώρας, την αστυνομική ταυτότητα, και προσθέτει:

– την προσκόμιση εγγράφων με τα οποία να προκύπτει ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ του αιτούντα

– την προσκόμιση ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ (του Ιεχωβά;) των οποίων τα στοιχεία θα διασταυρώνονται επιπλέον.

Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν αστείο!

Το μπoυρδέλο, βασικά, παραδέχεται μέσω νόμου ότι το επίσημο έγγραφο που εκδίδει για την ταυτοποίηση των πολιτών του είναι άχρηστο και έχει λιγότερη αξία από δυο τυχαίους μάρτυρες (του Ιεχωβά;).

Για κάθε έκδοση διαβατηρίου, θα πρέπει τώρα τρεις άνθρωποι να στερηθούν χρόνο από τη ζωή τους και να περάσουν από υποχρεωτικά σαδιστικά βασανιστήρια.

Τα άτομα είναι και ηλίθια και καθυστερημένα και είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην φυγή όλων όσων προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους από αυτήν την Πληγή που λέγεται Ελλάδα.

Οι χαχόλοι διαβάσανε την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος με τα επίσημα στοιχεία όσων έχουν εγκαταλείψει το μπoυρδέλο, ξύσανε την κεφαλή τους αριστερά, και σκέφτηκαν πώς θα δυσκολέψουν την φυγή των ανθρώπων.

Αυτά τα ωραία, πιτσιρίκο. Το μπoυρδέλο καταρρέει με ολοένα και γρηγορότερους ρυθμούς.

Ευτυχώς, πλησιάζει η ώρα που θα μπω για πρώτη φορά στο μπoυρδέλο με γερμανικό διαβατήριο σαν γερμανός πολίτης.

Θα ζητήσω από την γυναίκα μου να αποθανατίσει το χαμόγελό μου και το κωλοδάχτυλο που θα κάνω μπροστά στην σημαία του μπoυρδέλου.

Φιλιά

Φίλιππος

Υ.Γ. Μετά από τον φίλο Γιώργο από τη Γερμανία, θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τους Μένουμε-ευρώπη για την σκληρή προσπάθεια αποπληρωμής του χρέους. Ως επιστήμονας που πληρώνεται από το γερμανικό δημόσιο, πήρα αύξηση 2.4% στο 2016 στον μισθό μου και με περιμένει αύξηση 2.35% μέσα στο 2017. Επιπλέον, οι συντάξεις πήραν γενική αύξηση 4.25%. Ευχαριστούμε ζώα, συνεχίστε.

(Αγαπητέ Φίλιππε, αν δεν ήταν οι αναγνώστες που ζουν στο εξωτερικό, θα νόμιζα ότι έχω παραισθήσεις. Προσπαθώ να κρατηθώ μακριά από όλα -όσο γίνεται- αλλά δεν μου το επιτρέπει η δουλειά μου. Φίλιππε, τέλειο που οι Έλληνες που εργάζονται στην Γερμανία παίρνουν αύξηση από το γερμανικό κράτος επειδή οι Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα πληρώνουν σαν ζώα. Αλλά οι περισσότεροι ούτε αυτό δεν μπορούν να αντιληφθούν. Πάντως, το παράδειγμα του Γιώργου και το δικό σου, πολύ διαφωτιστικά. Φίλιππε, τη σημαία δεν τους την χαρίζουμε. Όχι από πατριωτισμό -ο πατριώτης δεν χρειάζεται σημαία, αφού σημαία είναι το κορμί που την κρατάει και όχι το πανί από πάνω- αλλά επειδή έχουν παίξει πολλά βρόμικα παιχνίδια με αυτή τη σημαία. Τη σημαία τους την παίρνουμε. Να είσαι καλά, Φίλιππε.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.