Οι εισαγγελείς ανακάλυψαν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα

stournarasΕνθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Έλληνες η είδηση πως, στην διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, οι εισαγγελείς ανακάλυψαν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ένας εισαγγελέας έβγαλε ένα τυχαίο βιβλίο από την βιβλιοθήκη -το “Κάμα Σούτρα για ντεκαβλέ οικονομολόγους”- και τότε ο τοίχος γύρισε και εμφανίστηκε ο τάφος του Μεγαλέξανδρου.

Μαζί με τον τάφο του Μεγαλέξανδρου, οι εισαγγελείς ανακάλυψαν και κάτι παλιές γκόμενες του Γιάννη Στουρνάρα, με αποτέλεσμα η σύζυγός του να γίνει έξαλλη και να χτυπιέται πάνω στην ασπίδα του Μεγαλέξανδρου που είχε προσωπική αφιέρωση από τον Ηφαιστίωνα με καρδούλα.

Η είδηση πως οι εισαγγελείς ανακάλυψαν τον τάφο του Μεγαλέξανδρου στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα, έκανε έξαλλους τους αρχαιολόγους που πήγαν αμέσως στην Τράπεζα της Ελλάδας, για να κάνουν έρευνα στους ισολογισμούς.

Ο Γιάννης Στουρνάρας δεν μπόρεσε να δώσει εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο σπίτι του, ούτε για το πώς καταφέρνει ακόμα να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Ο Μεγαλέξανδρος είναι σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε το σκήνωμά του θα μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Ο μητροπολίτης Άνθιμος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την μεταφορά του σκηνώματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, οπότε θα τον κόψουν στη μέση και θα στείλουν τον μισό στην Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη θα στείλουν τον Μεγαλέξανδρο από τη μέση και πάνω γιατί υπάρχει μια φήμη πως ήταν κίναιδoς, οπότε ο κώλoς του θα μείνει στην Αθήνα που είναι γεμάτη πoυσταράδες.

Οι έρευνες στο σπίτι του Γιάννη Στουρνάρα συνεχίζονται, με την ελπίδα να ανακαλυφτεί και ο τάφος του Χριστού που -σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Κοσμά του Αιτωλού- ήταν ζευγάρι με τον Μεγαλέξανδρο, αν και τους χώριζαν μερικοί αιώνες, αλλά, εδώ ο Χριστός περπατούσε στην θάλασσα και αναστήθηκε, σε μερικούς αιώνες θα κολλήσουμε;

(Να υπενθυμίσω πως απαγορεύεται η αναδημοσίευση των κειμένων του μπλογκ, χωρίς την άδειά μου. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.