Ο έρωτας μεταξύ δυο ολιγαρχών καθυστερεί τις τηλεοπτικές άδειες

tileoptikes adeiesΣάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για τους λόγους που καθυστέρησε η δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η καθυστέρηση οφείλεται στον σφοδρό έρωτα που προέκυψε ανάμεσα σε δυο ολιγάρχες.

Αυτές τις ημέρες του εγκλεισμού τους στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, οι δυο άνδρες ήρθαν κοντά και κατάλαβαν πως ήταν φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Η ταυτόχρονη παρουσία των δυο ανδρών στον ίδιο χώρο βοήθησε να σπάσει ο πάγος μεταξύ τους και να ερωτευτούν τρελά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας ολιγάρχης ξέμεινε από σώβρακα και ρώτησε αν κάποιος άλλος ολιγάρχης μπορεί να του δανείσει ένα.

Ο άλλος ολιγάρχης έβγαλε το σώβρακό του και του το έδωσε, αποδεικνύοντας πως είναι αλήθεια αυτό που λένε πως ο Έλληνας, κι ένα βρακί να έχει, θα το βγάλει και θα σου το δώσει.

Η κίνηση του ενός ολιγάρχη να βγάλει το βρακί του και να το δώσει στον άλλον, ήταν καταλυτική για τη σχέση των δυο ανδρών.

Αρχικά κλειδώθηκαν στη χημική τουαλέτα -υποστηρίζοντας πως προσπαθούν να φτιάξουν το καζανάκι-, με αποτέλεσμα οι άλλοι ολιγάρχες να μην μπορούν να πάνε στην τουαλέτα, να κοντεύει να σκάσει η φούσκα τους και να κατουράνε στις γωνίες.

Στη συνέχεια, οι δυο ολιγάρχες μοιράστηκαν το τζακούζι και το βράδυ κοιμήθηκαν στο ίδιο ράντζο, γιατί η αγάπη θέλει δυο για να ζεσταθεί.

Έκπληκτοι οι άλλοι ολιγάρχες έβλεπαν τους δυο άνδρες να κυνηγιούνται γυμνοί από δωμάτιο σε δωμάτιο, αδιαφορώντας για τις τηλεοπτικές άδειες και για όλα όσα συνέβαιναν γύρω τους.

Βέβαια, οι μεγαλοαστοί δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις -αυτά είναι για τους μικροαστούληδες-, οπότε οι ολιγάρχες επικρότησαν τον έρωτα ανάμεσα στους δυο άνδρες και τους έλεγαν πόσο πολύ ταιριάζουν και πόσο χαίρονται που τους βλέπουν αγκαλιασμένους και ευτυχισμένους.

Το πρόβλημα προέκυψε όταν οι δυο ολιγάρχες αποφάσισαν να κάνουν κοινή πρόταση για τηλεοπτική άδεια, ώστε να έχουν μαζί ένα κανάλι που θα επικύρωνε τον έρωτά τους.

Τότε, οι άλλοι ολιγάρχες αντέδρασαν αλλά μετά αποφάσισαν να ζευγαρωθούν κι αυτοί και να κάνουν κοινή πρόταση με το ταίρι τους για τηλεοπτική άδεια, ώστε να έχουν όλοι κανάλι.

Για να γιορτάσουν τους έρωτές τους και τις τηλεοπτικές άδειες, οι ολιγάρχες έχουν επιδοθεί σε ένα ατελείωτο ερωτικό όργιo και τα κορμιά τους έχουν γίνει ένα, ενώ κραυγές πόθου και ηδονής πλημμυρίζουν το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, που έχει μετατραπεί σε έναν υπέροχο γαμιστρώνα.

Για ό,τι νεότερο, θα σας ενημερώσω.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.