Για να δει την γκόμενά του πήγε στην Βενεζουέλα ο Νίκος Παππάς

venezuelaΦωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό, μετά την αποκάλυψη πως ο Νίκος Παππάς πήγε στην Βενεζουέλα το 2013 και συνάντησε έναν δικηγόρο από τα Panama Papers.

Μετά το σάλο που ξέσπασε, ο Νίκος Παππάς αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως πήγε στην Βενεζουέλα για να δει την γκόμενά του.

Η Νέα Δημοκρατία αποκαλύπτει πως ο Νίκος Παππάς δεν έχει γκόμενα στην Βενεζουέλα αλλά σύζυγο, με την οποία έχει και ένα παιδί.

Μάλιστα, η γυναίκα του Νίκου Παππά στην Βενεζουέλα είναι ανιψιά του Ούγκο Τσάβες και το παιδί τους έχει αρχίσει την επανάσταση από τα δυο του χρόνια, αφού δεν θέλει να βάλει πάνες, ενώ δεν σκουπίζεται και με κωλόχαρτο αλλά αυτό δεν είναι επανάσταση, αφού στην Βενεζουέλα δεν έχουν κωλόχαρτο, όπως αποκάλυψε η Σοφία Βούλτεψη.

Η γυναίκα του Νίκου Παππά έχει εκλεγεί Μις Βενεζουέλα και Μις Κόσμος, και είναι θεογκόμενα και κρεβατογεμίστρα.

Γενικά, οι γυναίκες στην Βενεζουέλα είναι όλες θεογκόμενες, με αποτέλεσμα οι άνδρες να τις χαζεύουν όλη μέρα και να προσπαθούν να τις φιστικώσουν, οπότε δεν δουλεύει κανείς και η οικονομία της Βενεζουέλας πάει κατά διαόλου.

Η αποκάλυψη πως ο Νίκος Παππάς έχει παράλληλη οικογένεια στην Βενεζουέλα έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από την Ελληνίδα σύζυγό του, όσο και από την γκόμενά του στην Ελλάδα.

Η Ελληνίδα σύζυγος και η Ελληνίδα γκόμενα του Νίκου Παππά έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να πάνε στην Βενεζουέλα, για να ξεμαλλιάσουν την Βενεζουελιανή σύζυγό του.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει την παραίτηση του Νίκου Παππά γιατί πάει και πηδάει ξένες και έτσι χάνεται το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς.

Πάντως, είναι αισιόδοξο πως ο Νίκος Παππάς είναι μουνάκιας, γιατί βρήκαμε επιτέλους έναν συριζαίο που γ@μάει, αφού όλοι οι άλλοι είναι φλώροι και είναι τίγκα στη χοληστερίνη.

.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.