Εκλογές για τον πρόεδρο του ΕΣΡ προκηρύσσει ο Αλέξης Τσίπρας

esrΑίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πως θα προκηρύξει εκλογές, ώστε να αποφασίσουν οι Έλληνες για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος του ΕΣΡ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως οι βουλευτικές εκλογές δεν έχουν πια καμία σημασία -γιατί η Ελλάδα είναι και επίσημα προτεκτοράτο-, οπότε καλό θα ήταν οι πολίτες, αφού δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα τους, να αποφασίζουν για το ποιος θα είναι πρόεδρος του ΕΣΡ.

Είναι πολύ σημαντικό το ποιος θα είναι ο πρόεδρος του ΕΣΡ γιατί από αυτό θα κριθεί αν θα επιτρέπεται να φαίνεται η κιλότα της Μενεγάκη και να φιλιούνται στο στόμα δυο άνδρες στο σίριαλ του Παπακαλιάτη.

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι, αυτά είναι πολύ καυτά θέματα για την Ελλάδα του 2016 που μόνο οι γέροι, οι άρρωστοι και οι ανήμποροι έχουν ξεχαστεί μπροστά στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως οι Έλληνες πρέπει να πάνε στις κάλπες για να εκλέξουν τον πρόεδρο του ΕΣΡ, ώστε να μην χάνουν την επαφή τους με την εκλογική διαδικασία.

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές δεν θα πατήσει άνθρωπος στα εκλογικά τμήματα -γιατί δεν έχουν κανένα νόημα- αλλά πρέπει οι Έλληνες να ψηφίζουν πού και πού, για να μην ξεχάσουν πώς είναι να ψηφίζεις, γιατί μπορεί κάποτε να ελευθερωθεί η Ελλάδα και να έχουν νόημα οι βουλευτικές εκλογές.

Μέχρι να αποκτήσουν νόημα οι βουλευτικές εκλογές, οι Έλληνες θα ψηφίζουν για πρόεδρο του ΕΣΡ, για τον πρόεδρο των καλλιστείων και για τον βασιλιά Καρνάβαλο.

Υποψήφιοι για την προεδρία του ΕΣΡ μπορούν να είναι όλοι οι Έλληνες.

Αναμένεται να υπάρξουν πολλές υποψηφιότητες γιατί τα μέλη του ΕΣΡ πληρώνονται, οπότε θα εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Εγώ προτείνω εμένα για πρόεδρο του ΕΣΡ, για να μην είμαι μια ζωή στην απέξω και για να καταφέρω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να με φωνάζουν κι εμένα “Πρόεδρο”.

Αν εκλεγώ πρόεδρος του ΕΣΡ, σας υπόσχομαι πως όλες οι παρουσιάστριες θα είναι ξεβράκωτες και πως όλοι όσοι εμφανίζονται στην τηλεόραση θα μιλάνε με μπινελίκια και θα ρίχνουν χριστοπαναγίες.

Αλλιώς, το κανάλι θα πληρώνει πρόστιμο.

Σε δραχμές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.