Ερωτικό το δεύτερο debate ανάμεσα σε Τραμπ και Κλίντον

trump-clinton-debateΜεγάλο ενδιαφέρον είχε το δεύτερο debate ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και την Χίλαρι Κλίντον, αφού ο Τραμπ -προφανώς ενοχλημένος από τη δημοσιοποίηση των ιδιωτικών συνομιλιών του με τα σχόλιά του για το πώς την πέφτει στις γυναίκες- εμφανίστηκε στο χώρο του debate με τέσσερις γυναίκες που έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κλίντον για σεξoυαλική παρενόχληση.

Η Χίλαρι Κλίντον είπε πως ο Μπιλ Κλίντον ποτέ δεν την παρενόχλησε σεξoυαλικά, αφού δεν την πηδούσε ποτέ -ο Κλίντον πηδούσε άλλες γυναίκες και η Χίλαρι έμενε μπουκάλα στον καναπέ να βλέπει τη Δυναστεία και τα Φιλαράκια-, ενώ είπε ακόμα πως οι ΗΠΑ πρέπει να έχουν για Πρόεδρο μια γυναίκα που να μην γ@μιέται γιατί οι ΗΠΑ δεν γ@μιούνται ποτέ.

Η Χίλαρι δεν σκέφτηκε να πει πως, αν έφερνε στο χώρο του debate τις γυναίκες που τους την έχει πέσει ο Τραμπ -αρπάζοντάς τες από το μoυνί όπως έλεγε ο ίδιος-, θα έπρεπε το debate να γίνει στη Σαχάρα, για να χωρέσουν όλες.

Η Χίλαρι Κλίντον κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ για ομοφοβία αλλά ο Τραμπ δήλωσε πως έχει πάει και με άντρες, αφού πηδάει και παντρεμένες, οπότε, όταν τους πιάνει ο άντρας τους καβάλα με τον Τραμπ, τους πηδάει κι αυτούς για να μην έχουν παράπονο, ενώ τους δίνει και αυτόγραφο.

Ο Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση και είπε στη Χίλαρι πως είναι ομοφοβική αλλά η Χίλαρι είπε πως πάει μόνο με γυναίκες -αυτές δεν θέλουν αλλά τις βάζει κάτω με το ζόρι- γιατί οι άνδρες την αποφεύγουν επειδή έχει τον ανθρωποδιώκτη.

Η Χίλαρι Κλίντον κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ για ισλαμοφοβία αλλά ο Τραμπ αποκάλυψε πως πηδάει και μουσουλμάνες.

Ο Τραμπ είπε ακόμα πως όλες οι μουσουλμάνες που πήδησε αποφάσισαν -μετά το φιστίκωμα από τον Τραμπ- να γίνουν χριστιανές, οπότε η Χίλαρι τον κατηγόρησε για προσηλυτισμό.

Στα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως έχει πηδήσει και Σύριες και Ρωσίδες, ενώ υποσχέθηκε να πηδήσει και την Άνγκελα Μέρκελ, για να πάρει εκδίκηση για τους νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Για το ISIS, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως θα το γ@μήσει στεγνά και θα το βάλει να πει το Πάτερ ημών, το Πιστεύω και τον Ακάθιστο Ύμνο.

Η Χίλαρι Κλίντον είπε πως δεν έχει πηδηχτεί ποτέ με ξένο, οπότε ο Ντόναλντ Τραμπ την κατηγόρησε για ρατσισμό.

Ο Ντόναλτ Τραμπ ήταν ο θριαμβευτής του δεύτερου debate, αφού έκανε τους Αμερικανούς πολίτες να αντιληφθούν πως έχουν να επιλέξουν για Πρόεδρο ανάμεσα σε έναν τύπο που πηδάει ό,τι κινείται και σε μια αγάμητη.

Το τρίτο και τελευταίο debate θα γίνει στο Las Vegas, όπου οι Τραμπ και Κλίντον θα παίξουν strip pοker και θα διαγωνιστούν στους πολλαπλούς απανωτούς οργασμoύς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.