Ξεπερνούν το σκάνδαλο Τραμπ οι ηχογραφημένες συνομιλίες Τσίπρα και Μητσοτάκη

tsipras_mitsotakisΣάλο έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση ηχογραφημένης ιδιωτικής συζήτησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Παππά από τα φοιτητικά τους χρόνια, όπου ο σημερινός πρωθυπουργός χρησιμοποιεί χυδαίες εκφράσεις για τις γυναίκες.

Ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται να λέει πως του αρέσει να πηδάει Δαπίτισσες, για να πάρει εκδίκηση για το προλεταριάτο.

Κάποια στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται να λέει “γουστάρω να έχω δυο Νεοδημοκράτισσες στο κρεβάτι και να τις πηδάω, ενώ τους μιλάω για την θεωρία της υπεραξίας”.

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας ακούγεται να λέει πως του αρέσει να φιστικώνει δίδυμες και να τις βάζει να τσακώνονται για το ποια θα τον αρπάξει πρώτη.

Την ηχογραφημένη συνομιλία έδωσε στη δημοσιότητα αναρχικός που δεν προσλήφθηκε σε κάποιο υπουργικό γραφείο και τον κορόιδευαν οι άλλοι αναρχικοί που έμεινε αδιόριστος και κυκλοφοράει μόνος του σαν την άδικη κατάρα στα Εξάρχεια.

Η ηχογραφημένη συνομιλία του Αλέξη Τσίπρα έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία που είναι γαλουχημένη με ελληνορθόδοξες αξίες αλλά η κυβέρνηση υποστηρίζει πως η Ελλάδα έφτασε στο επίπεδο των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ μόνο την κόρη του δεν έχει πηδήσει, αν και έχει δηλώσει πως η κόρη του έχει πολύ ωραίο κώλo και πως, αν δεν ήταν κόρη του, θα της έριχνε άνετα ένα μανίκι.

Μετά την ιερή οργή που προκάλεσε η δημοσιοποίηση των χυδαίων εκφράσεων του Αλέξη Τσίπρα, η κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα ηχογραφημένο διάλογο του Κυριάκου Μητσοτάκη από τα χρόνια που φοιτούσε  στο Χάρβαρντ, όπου ο σημερινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ακούγεται να λέει πως του αρέσει να πηδάει τις γυναίκες από τον κώλo.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγεται ακόμα να λέει πως δεν βρίσκει πάντα την τρύπα, οπότε τον βάζει όπου βρει.

Στην διάρκεια της συνομιλίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακούγεται να λέει πως του αρέσει να πηδάει καραφλές νάνες αλλά και έφηβες μαύρες σκλάβες νοσοκόμες.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει πως το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας πάει από την μπροστινή είσοδο των γυναικών αποδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ευθύς και ντόμπρος, σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πάει από πίσω γιατί είναι ύπουλος και μοχθηρός.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.