Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει εθνική εορτή την 5η Ιουλίου

tsipras-twitterΑίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να κάνει εθνική εορτή την 5η Ιουλίου.

Στην ομιλία του στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 είναι η μεγαλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας και των αγώνων του λαού μας.

Αυτό που δεν είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι πως σκοπεύει να καθιερώσει ως εθνική εορτή την 5η Ιουλίου.

Στις 5 Ιουλίου, οι Έλληνες θα γιορτάζουν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος αλλά και το ΟΧΙ του ’40, αφού η 28η Οκτωβρίου καταργείται και θα εορτάζεται και αυτή στις 5 Ιουλίου.

Αρχικά, υπήρχε η σκέψη να έχει η χώρα τρεις εθνικές εορτές αλλά ήδη μας κοροϊδεύουν όλοι που έχουμε δυο εθνικές εορτές, οπότε θα γινόταν η Ελλάδα και πάλι ανέκδοτο.

Ένα προτεκτοράτο δεν μπορεί να έχει ούτε μια εθνική εορτή, οπότε με τις τρεις εθνικές εορτές θα μας κρέμαγαν κουδούνια.

Στις 5 Ιουλίου οι Έλληνες θα γιορτάζουν και τα δυο βροντερά ΟΧΙ του λαού μας.

Βέβαια, δυο αρνήσεις κάνουν μια κατάφαση, οπότε δυο ΟΧΙ κάνουν ένα ΝΑΙ αλλά αυτό ακριβώς συνέβη στις 5 Ιουλίου και το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος έγινε ΝΑΙ.

Η ανακοίνωση πως η 5η Ιουλίου θα είναι στο εξής εθνική εορτή θα γίνει την Κυριακή στην τελευταία ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να δοθεί πανηγυρικός τόνος, η ανακοίνωση θα γίνει ενώ θα μπαίνει στο χώρο του συνεδρίου ο Άκης Τοχατζόπουλος, ο οποίος αποφυλακίζεται για να ικανοποιηθεί η εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ και οι αναρχικοί που δουλεύουν στα γραφεία των υπουργών.

Μαζί με τον Άκη Τσοχατζόπουλο θα εισέλθει στο χώρο η Δήμητρα Λιάνη, η Σουηδέζα κόρη του Ανδρέα Παπανδρέου και η εικόνα της Παναγίας Σουμελά.

(Καταλαβαίνω πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του -μετά από όλα αυτά που έχει κάνει- και πως τον κρατάνε με γιατρούς και με χάπια, αλλά καλύτερα να σαλτάρει ο Τσίπρας παρά όλοι εμείς.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.