Ο Γιώργος Μητσικώστας τηλεφώνησε στον Ολάντ και όχι ο Πούτιν

putin-tsiprasΦωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό μετά την δημοσιοποίηση όσων αναφέρει ο Φρανσουά Ολάντ σε βιβλίο με συνομιλίες του για την τηλεφωνική του επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος του είπε  τον Ιούλιο του 2015 πως  η Ελλάδα ζήτησε από τη Ρωσία να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, γιατί δεν έχει πλέον νομισματοκοπείο για να το κάνει.

Η αποκάλυψη του Ολάντ αθωώνει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, αφού αποκαλύπτεται πως η Ελλάδα δεν έχει νομισματοκοπείο, οπότε άδικα κατηγορούσαν τον Λαφαζάνη πως έχει σκοπό να το καταλάβει.

Ο Ολάντ αναφέρει ακόμα  πως ο Πούτιν του είπε πως ο Αλέξης Τσίπρας του ζήτησε να του στείλει στο ξενοδοχείο του δυο δίμετρες Ρωσίδες καλλονές.

Το Μέγαρο Μαξίμου δεν διαψεύδει πως ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Πούτιν δυο Ρωσίδες αλλά υποστηρίζει πως ο Τσίπρας ήθελε να ακούσει από δυο λαϊκά κορίτσια τα προβλήματα του ρωσικού λαού.

Παράλληλα, το Μαξίμου διαψεύδει πως ο Τσίπρας ζήτησε από τον Πούτιν να τυπώσει δραχμές στη Ρωσία, αφού οι δραχμές θα τυπωθούν πολύ σύντομα στην Γερμανία, στην οποία ανήκει η Ελλάδα.

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί -και μπροστά στον κίνδυνο να ξεσπάσει διπλωματικό επεισόδιο-, ο Γιώργος Μητσικώστας αποκάλυψε πως αυτός τηλεφώνησε στις 9 Ιουλίου του 2015 στον Ολάντ και μιμήθηκε την φωνή του Πούτιν για να του κάνει φάρσα.

Ο Γιώργος Μητσικώστας είπε ακόμα πως -μιμούμενος τον Πούτιν- είπε στον Ολάντ πως η προηγούμενη γκόμενά του ήταν πιο ωραία από την τωρινή και αν μπορεί να του τη στείλει στη Μόσχα τώρα που δεν την χρησιμοποιεί.

Επίσης, ο Γιώργος Μητσικώστας, ως Πούτιν, είπε στον Ολάντ πως ο Αλέξης Τσίπρας του έκλεψε το πορτοφόλι και το περίστροφο αλλά αυτό ο Ολάντ δεν το έγραψε στο βιβλίο του.

Ως Πούτιν, ο Γιώργος Μητσικώστας είπε ακόμα στον Ολάντ πως ο Αλέξης Τσίπρας του υποσχέθηκε να του στείλει για βίζιτα την Τζάκρη, αν βοηθήσει την Ελλάδα να τυπώσει δραχμές και πετροδολάρια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.